HV Corbulo
Eten en drinken

Pannenkoekenhuis in de buurt: de top drie beste restaurants in Katwijk

Benieuwd welk pannenkoekenhuis bij u in de buurt een bezoek waard is? In Katwijk zijn er diverse restaurants te vinden waar u smaakvol kunt eten. Deze restaurants hebben zo elk hun positieve eigenschappen. De één valt op door het menu, terwijl de ander opvalt doordat er hier genoeg vermaak voor kinderen geboden wordt, om maar een voorbeeld te geven. Welke drie restaurants in de buurt van Katwijk springen er bovenuit?

Nummer drie: Pannenkoekenboerderij Katwijk, pannenkoekenhuis in de buurt

Pannenkoekenboerderij Katwijk valt op door zijn simpliciteit. Het uiterlijk van het restaurant is gezellig en u voelt zich hier gelijk thuis. Door de ligging in de buurt recreatiegebied Panbos, is dit de ideale pitstop voor een hapje eten. Met meer dan 100 soorten pannenkoeken is het aanbod uiterst gevarieerd.

Nummer twee: Het Strand

Wilt u op een bijzondere locatie dineren? Dan is Het Strand een top keuze. Hierbij dineert u bijna letterlijk aan zee. Het Strand is gelegen aan de karakteristieke boulevard van Katwijk. Zowel voor lunch als diner kunt u bij hen terecht.

Nummer één: De Beslagkom

Er kan er maar één de winnaar zijn. De Beslagkom is het beste pannenkoekenhuis in de buurt van Katwijk. Eén blik op de Google Maps recensies vertellen u het hele verhaal. Dit restaurant is geliefd bij zijn bezoekers. Ten eerste omdat de ambachtelijke pannenkoeken zeer goed smaken. Het aanbod is divers en ook als u zin heeft in iets anders kunt u bij dit restaurant terecht. Het vlees- en grill aanbod is tevens zeer smaakvol.

Maak een keuze uit diverse arrangementen

Naast een divers aanbod aan maaltijden vallen de vele arrangementen op. Van kinderen tot senioren: iedereen kan bij dit pannenkoekenhuis terecht. Bovendien is er een enorm speelparadijs aanwezig, zodat de kinderen zich uren kunnen vermaken. Dat is niet alleen goed nieuws voor een kinderfeest, maar ook als u met een groot gezelschap inclusief kinderen naar een restaurant gaat. Dit alles maakt De Beslagkom de beste keuze voor een pannenkoekenhuis in de buurt.