HV Corbulo
Aanbiedingen

Restaurant in Woudrichem

Toen we laatst na een dag wandelen op zoek waren naar een restaurant in Woudrichem en omgeving, kwamen we uit bij ’t Oude Raedthuys. Dit is een restaurant waar u kunt dineren in een heerlijke sfeer. Hier genoten we van een unieke culinaire ervaring. Zo is het team zeer ervaren en is de locatie zeer Bourgondisch en stilistisch.

Dit maakt dit restaurant naar onze mening dé plek om heerlijk te eten in Woudrichem. Vandaag vertellen we u meer over onze ervaring met dit restaurant.

Aan alle wensen voldaan

Wij gingen er gezellig met het gezin eten, maar u kunt er ook met grote groepen terecht voor een heerlijk diner. In overleg zijn de mogelijkheden echt eindeloos. We hebben van te voren gereserveerd, ook al waren we maar met een klein clubje.

Wanneer u met een grotere groep wilt dineren raden we aan om zonder twijfel te reserveren. Het is immers fijn om een vervelende verrassing te voorkomen.

Ruime menukaart

De menukaart is heel erg divers, zo kwamen we gedurende het diner achter. Alle producten die in de gerechten gebruikt worden zijn vers. Maar dat is niet alles. Alle gerechten zijn gebaseerd op de culinaire trends van dit moment. Zo leuk!

Echter biedt dit restaurant in Woudrichem meer dan heerlijk eten alleen. Zo is de service ook nog eens grandioos goed. De medewerkers van deze locatie weten exact hoe ze een diner tot een heuse beleving maken. En dat hebben wij zeker gemerkt. Alle gerechten waren stuk voor stuk met de grootste zorg bereid. Echt heeerlijk. We komen hier zonder twijfel nog eens terug als we in de buurt zijn.

Ook een trouwlocatie en feestlocatie

De medewerkers vertelden ons tijdens het afrekenen van het diner dat ’t Oude Raedthuys ook af te huren is als trouwlocatie in Woudrichem. Het is dus meer dan een plek waar u heerlijk kunt dineren.

U kunt hier op deze prachtige locatie een groot trouwfeest geven met al uw vrienden en familie. Maar ook voor een andere feestelijke aangelegenheid is deze feestlocatie in Woudrichem zeer geschikt. Ik raad het echt aan om eens te informeren naar de mogelijkheden.