HV Corbulo
Aanbiedingen

De zoektocht naar een Makelaar in Amsterdam

Vind je het ook zo moeilijk om een goede makelaar in Amsterdam te vinden? Voor mij was dit in elk geval lastig. Je hebt namelijk zoveel keus! Waar voel ik mij het prettigst bij? Wat wil ik precies? Ik wilde echt gehoord worden en dat de juiste makelaar in Amsterdam mij kon helpen aan een woning.

Gelukkig kon Finsens Makelaardij, de makelaar in Amsterdam, mij goed helpen. Zij luisterde naar mijn wensen en dachten mee aan de mogelijkheden. Daarnaast hebben zit deze makelaar in verschillende wijken van Amsterdam: Noord, Oost, Zuid, West en in het centrum. Tijdens de huizen bezichtiging heb ik zoveel geleerd van deze toffe stad, de makelaar weet waar hij het over heeft.

Waarom een makelaar in Amsterdam Noord?

Amsterdam is zo groot en ik heb nooit echt de stad gedeelten leren kennen. Voor mij was het dan ook net een avontuur om met de makelaar in Amsterdam op pad te gaan. We begonnen in Amsterdam Noord.

Nu hoor ik je denken: Waarom wil je een makelaar in Amsterdam Noord? Nou dat zal ik je vertellen. Deze wijk is namelijk levendige met verschillende restaurants, kunstgalerijen en een cultuurcentrum. Ik vind het belangrijk dat er genoeg leuke dingen te doen zijn in je omgeving, zonder dat je veel hoeft te reizen.

Mijn avontuur met de makelaar in Amsterdam Oost

Rondom het Javaplein heb je zoveel eetgelegenheden en hippe bars dat je gewoon niet weet wat je moet kiezen. Ik heb mijn ogen uitgekeken met de makelaar in Amsterdam Oost?. Het appartement dat we bekeken was opgeleverd in 2018, dus alles was nog erg nieuw. Wat ik zelf wel erg prettig vind. Finsens makelaardij heeft echt naar mijn wensen geluisterd!

Mijn uitstapje met de Makelaar naar Amsterdam West

Amsterdam west, met het Westerpark. Een van mijn favoriete plekjes in Amsterdam. Toen Finses Makelaardij vertelde dat ze ook als makelaar in Amsterdam West? zaten, sprong ik een gat in de lucht. Ik ben een enorm fan van de Foodhallen, die daar in de buurt zitten. Dus ik kon mijn geluk niet op. Het appartement hier was iets ouder, dan in Amsterdam Oost. Maar wat ik niet uit mijn gedachten kan krijgen is het enorme bad in de badkamer!

Makelaar in Amsterdam Zuid

Voor ieder wat wils. Finsens Makelaardij zit natuurlijk ook in Amsterdam Zuid. Als we het rondje afmaken makelaar in Amsterdam Zuid? die heeft het drukst. Wat ook niet gek is want dit is een van de dichtstbevolkte stadsgedeelte van Amsterdam. Ze wonen er bijna 138.000 mensen in dit stadje.

De klap op de vuurpijl: Makelaar in Amsterdam Centrum

Save the best for last. Met de makelaar in Amsterdam Centrum. Een appartement in een oude grachtenpand. Dat is een droom die voor mij uitkomt. Je moet natuurlijk wel van die drukte om je heen houden. Het staat immers nooit stil in het centrum. Aan de andere kant, je bent zo bij het station. Wat ook weer handig is voor mijn werk. Het was voor mij echt een “eye opener” om met een makelaar door Amsterdam heen te gaan. Elk deel dat ik gezien heb, heeft zijn eigen identiteit. Mijn keuze is in elk geval gemaakt. Weet jij al waar je wilt wonen?