HV Corbulo
Aanbiedingen

Rijschool in Utrecht voor jouw rijbewijs

Ben jij op zoek naar een rijschool in Utrecht om snel jouw rijbewijs te halen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Rijschool Galgenwaard in Utrecht is een goed aangeschreven rijschool. Zij hebben een hoog slagingspercentage en daarnaast is deze rijschool nog voordelig ook! Wacht dus niet langer en vraag vandaag een gratis proefles aan.

Goedkoopste rijschool in Utrecht

Bij Rijschool Galgenwaard ben je het goedkoopst uit in heel Utrecht. Daarbij krijg je ook nog eens 10% studentenkorting als je een pakket kiest. Uiteraard kun je bij ons ook kiezen voor losse lessen. Deze kun je al aanvragen voor het scherpe tarief van 43 euro. Deze autorijschool in Utrecht is dan ook echt goedkoop.

De beste rijschool in Utrecht

Naast de goedkoopste, is Rijschool Galgenwaard ook nog eens de beste rijschool in Utrecht. Er is namelijk een zeer hoog slagingspercentage! Je wordt hier als cursist wegwijs gemaakt in de verkeersdrukte van Utrecht. Het hoge slagingspercentage van deze rijschool is dan ook uniek. Je kunt hierdoor zelfverzekerd de weg op als je je rijbewijs op zak hebt.

Over Autorijschool Galgenwaard

  • Klantvriendelijk staat hoog in het vaandel
  • Scherp aan de prijs, in vergelijking met de concurrentie betaal je bij deze rijschool minder
  • Goed/Hoog percentage met slagen
  • Lid van de BOVAG, dus ga je failliet dan blijft het rijbewijs geldig
  • Zeer herkenbare en bekende naam rond Utrecht
  • Gratis vrijblijvende proefles
  • Flexibele tijden: in het weekend en ’s avonds

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze autorijschool en het behalen van jouw rijbewijs? Neem dan contact op. Ook als je gelijk een proefles of pakket aan wil vragen kun je contact opnemen. Dit kun je doen door te bellen naar 030 280 0882 of door het contactformulier op de website in te vullen.