HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Slagen voor je autotheorie bij 123geslaagd

Met de 123geslaagd theorie cursus slaag jij geheid voor je theorie-examen.

Binnen een dag is alles zo gepiept: je krijgt een super effectieve cursus, lunch, vervoer naar het CBR en een gereserveerd examenplekjes. Jij kunt dus in een dag alweer buiten het CBR staan met een enorme glimlach op je gezicht en een auto-theoriecertificaat in je mailbox. Dat alles krijg jij al voor maar 89 euro. Dan is voor jou het theorie gedeelte klaar en kun je je focussen op het grootste gedeelte: het behalen van je auto praktijkexamen. Een beetje help bij het behalen van je theorie-examen kan geen kwaad. De theorie cursus is er om ervoor te zorgen dat jij gaat slagen voor je theorie-examen en daarom slaagt ook bijna iedereen.

 

Hoe verloopt de theorie cursus dan?

Waarom werkt een theorie cursus nou zo goed en wat ga je dan de hele dag doen? De theorie cursus zorgt ervoor dat jij gaat slagen omdat je niet urenlang met je neus in de boeken zit verspreidt over verschillende dag. Je gaat een dag je helemaal focussen op de stof en oefent daar bij enkele vragen. Hierdoor is al jouw aandacht bij het autotheorie-examen en niet bij andere dingen. Ook is er een ervaren docent die jou helpt bij het onthouden van moeilijke dingen door middel van ezelsbruggetjes en die moeilijke verkeerssituaties uitlegt. De dag van de autotheorie cursus begint vroeg. Om zeven uur word je verwacht bij de locatie van de cursus. Dan ga je met de ervaren docent en een kleine groep meteen aan de slag. Het wordt een enerverende en actieve dag aangezien jij je gedachten erbij moet kunnen houden. De ezelsbruggetjes worden uitgelegd, de mogelijke strikvragen worden behandeld en de lastige verkeerssituaties komen ook aanbod. De docent zorgt ervoor dat jij straks veilig de weg op kan en daardoor ook het theorie-examen gaat halen. Na alle uren aan het doornemen van de stof volgt er een lunchpauze. Daarna is het tijd om in de auto te stappen op weg naar het CBR. Daar ga jij meteen het examen af leggen, hopelijk met een goede uitkomst.

 

Is er persoonlijke begeleiding bij de cursus?

Voor veel mensen is het behalen van je theoriecertificaat nogal lastig. Dit komt dan bijvoorbeeld door concentratieproblemen, ADHD of faalangst. Dat is natuurlijk volkomen normaal en daarom zijn de professionele docenten daar ook op voorbereid. Geef het aan bij de cursus en dan krijg jij meteen persoonlijke begeleiding.