HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Theorie cursus in Amsterdam

Er is niets vervelender dan urenlang met je neus in de boeken zitten en dan toch zakken voor je theorie cursus. Veel mensen maken dit echter wel mee omdat ze niet goed weten hoe je efficiënt voor een motor theorie examen moet leren. Gelukkig is dat probleem zo opgelost door mee te doen aan de theorie cursus Amsterdam. Voor 99 euro word jij binnen een dag klaar gestoomd voor je theorie examen. Voor je het weet verlaat jij het CBR met een geslaagd theorie examen.

 

Slaag binnen één dag

Veel mensen proberen hun motortheorie-examen te halen door urenlang met hun neus in de boeken te zitten. Andere proberen het theorie-examen te halen door het boeken even door te nemen. Maar vaak is krijgen deze mensen niet de uitslag bij het CBR waar ze op hadden gehoopt. De stof van het motortheorie-examen moet namelijk zo vers mogelijk in jouw geheugen zitten en daarom is een spoedcursus de oplossing voor dit probleem. Jij wordt binnen één dag helemaal klaar gestoomd voor succes door professionele docenten. Maar hoe doen ze dat dan? De docenten nemen samen met jou de theorie stof door en bedenken daarbij makkelijke ezelbruggetjes. Ze zoomen in op de belangrijkste aspecten, de vragen die vaak voorkomen en de ingewikkelde strikvragen. Wat krijg je bij een theorie cursus er allemaal bij in? Er wordt voor jou een examenplek gereserveerd bij het CBR, de lunch wordt verzorgd en jij wordt vervoerd naar het CBR voor het examen. Er is ongeveer een 100% kans op slagen na het afronden van deze cursus dus voor je het weet heb jij je motortheorie-certificaat op zak!

 

Het verloop van de theorie cursus

Hoe verloopt dan zo’n cursus? Aangezien er nogal veel stof door heen moet in een zo’n moet je al vroeg bij de cursus zijn. Dus als vroege vogels begint de cursus om 7 uur al. Dan komt meteen het pittige gedeelte want in vier á vijf uur kent jij alle theorie stof. Je zult altijd de cursus in kleine groepen krijgen zodat jij genoeg begeleiding kunt hebben. Als jij er helemaal klaar voor bent vertrekt er een auto na de lunch, die jou naar het CBR in Amsterdam brengt. Dan is het tijd voor het echte werk: het motortheorie- examen. Je bent hier ongeveer 30 minuten zoet mee maar daarna kun je jezelf feliciteren met een motortheorie-certificaat die 1,5 jaar geldig is.