HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Vendit levert handig kassasysteem

Kassasysteem producent Vendit richt zich sinds 1986 op automatisering in de retail. Inmiddels Vendit met haar kassasysteem uitgegroeid tot één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van automatiseringsoplossingen. Sinds tien jaar is Vendit ook actief in de modebranche, waar ze naast producten voor individuele retailers – van zowel kleine als grote winkels – ook samenwerkingsverbanden heeft met Euretco, ANWR-Garant en INretail. Naast de backoffice zorgt Vendit ook voor de volledige integratie met webshops.

 

Optimaal gebruik maken kassasysteem

“We bestaan alweer meer dan 35 jaar en we denken dat we met onze ervaring ook buiten alleen het kassasysteem een belangrijke rol kunnen spelen”, vertelt Vendit-directeur Eric van Jarwaarde. Van Jarwaarde geeft aan dat Vendit niet alleen een gebruiksvriendelijk programma wil verzorgen, maar de ondernemer in het hele traject wil begeleiden. “We leveren niet alleen ons product af, maar zorgen ervoor dat retailers weten hoe ze zo’n programma optimaal kunnen gebruiken. Dat ze het kassasysteem echt voor hen laten werken en weten hoe ze de informatie over voorraden, omloopsnelheid en rendabiliteit kunnen gebruiken in hun onderneming. We willen de retailer bewust maken van hoe zijn winkel werkt.”

 

Boekhouding

Om die reden verzorgt Vendit een speciale managementtraining voor aangesloten retailers. “Tijdens deze training leren ze alles over de software, de financiële gegevens en hoe ze aan de hand daarvan hun winkel beter kunnen managen.” Om de klant te kunnen ontzorgen als het om boekhouding gaat, werkt Vendit samen met alle bekende boekhoudpakketten. “Hierdoor worden alle gegevens uit het Vendit Systeem doorgezet naar de boekhoudprogramma’s. Dit zorgt ervoor dat de informatie geen fouten bevat en bespaart veel tijd. Bovendien ben je van alle bonnetjes af. Met ons kassasysteem weet je wat bruto je marges en voorraden zijn; met beide programma’s weet je direct hoe je er netto voorstaat. Want je kunt nog zo’n hoge omloopsnelheid en een fantastische omzet hebben, maar als je te veel personeel hebt, of te veel uitgeeft aan reclames, kun je netto alsnog in de gevarenzone zitten.” 

 

Overstap kassasysteem

Volgens Jarwaarde reageren retailers erg enthousiast als ze overstappen op het kassasysteem van Vendit en de eventuele koppeling met het boekhoudprogramma. “Retailers die gewend zijn alleen met de kassa of zelfs met bonnenboekjes te werken, moeten soms even wennen, maar uiteindelijk is iedereen erg positief; ze besparen tijd, weten beter wat ze per productgroep verkopen en hebben minder administratiekosten.” 

 

Wilt u meer informatie over een winkelautomatisering oplossing speciaal voor uw branche? Neem dan contact op met de experts van Vendit of vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

 

https://www.vendit.nl/

Gerelateerde artikelen

Houten toegangspoort

Laat uw persoonlijke stijl zien met een leuke ketting

Stappenplan voor het aanleggen van een EPDM dak!