HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten raamdecoratie per interieurstijl

Nieuwe raamdecoratie uitzoeken kan best lastig zijn. Door het grote aanbod is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is belangrijk om rekening te houden met de interieurstijl, kleuren en de ramen. Per interieurstijl is er een passende vorm van raamdecoratie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter!

 

Industrieel interieur

Een industrieel interieur staat bekent als een stoere stijl. Materialen zoals hout, beton en metaal zie je vaak terug in een industrieel interieur. Bij deze stijl passen jaloezieën of shutters perfect. Deze vormen van raamdecoratie zijn robuust en stoer. Als je voor zwart kiest, weet je zeker dat deze raamdecoratie past bij jouw industriële interieur.

 

Scandinavisch interieur

De Scandinavische interieurstijl is tegenwoordig erg populair. Deze stijl kenmerkt zich door het minimalistische en de lichte kleuren. Bij deze lichte kleuren hoort ook veel natuurlijk licht. Raamdecoratie moet dus niet verduisterend zijn, maar juist het licht doorlaten. Je kunt kiezen voor vitrage of inbetween gordijnen. Wil je zelf de lichtinval bepalen? Dan zijn witte jaloezieën of shutters een goede optie!

 

Hotel chique interieur

Een hotel chique interieur kenmerkt zich door warme kleuren en luxe stoffen en materialen. Stoffen zoals velours passen perfect bij deze interieur stijl. Je kunt dus kiezen voor velours gordijnen in een warme donkere kleur. Wil je meer licht in huis? Ga dan voor vitrage in een donkere kleur.

 

Modern interieur

Een modern interieur is net zoals de Scandinavische interieurstijl licht en minimalistisch. Het verschil tussen deze twee stijlen, is dat bij een modern interieur lichte kleuren gecombineerd worden met zwarte details. Bestaat jouw interieur overwegend uit de kleur wit? Ga dan voor zwarte jaloezieën. De zwarte jaloezieën geven de woning meer diepte.

 

Laat je adviseren!

Ben je enthousiast geworden over een van deze raamdecoratie? Neem dan een kijkje op de website van RaamdecoratieDeal en ontdek het assortiment. Deze partij heeft een groot assortiment aan verschillende soorten raamdecoratie. Twijfel je of een bepaalde vorm van raamdecoratie past bij jouw interieur? Dan kun je contact opnemen met een medewerker en je laten adviseren over de mogelijkheden!