HV Corbulo
Image default
Dienstverlening

Voor een cementdekvloer en andere vloerwerkzaamheden kunt u hier terecht

Wilt u in uw woning een cementdekvloer laten leggen en bent u hiervoor nog op zoek naar een vakkundig bedrijf? Dan kunt u het beste terecht bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Deze vakmensen weten met alle denkbare werkzaamheden op het gebied van vloeren raad. Dus ook als u een cementdekvloer wilt laten leggen. In de cementdekvloer leggen zij ook wapening aan, zodat u verzekerd bent van een stevige vloer waar niet per se een andere vloer opgelegd hoeft te worden. Wist u dat door wapening in uw cementdekvloer te laten aanbrengen het risico op krimpscheuren nihil is? Ook het risico op scheuren door belasting wordt met wel zeventig procent teruggebracht als u door deze specialisten een cementdekvloer met wapening laat leggen!

Vloerverarming infrezen laat u ook doen door deze specialisten

Ook voor vloerverwarming infrezen kunt u terecht bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Wist u dat vloerverwarming laten infrezen een heleboel voordelen met zich meebrengt? Een van die voordelen is dat vloerverwarming een gezonde manier van verwarmen is. Het veroorzaakt namelijk minder vochtplekken en schimmels dan reguliere radiatorverwarming. Als u kiest voor vloerverwarming infrezen profiteert u er daarnaast van dat dit energiebesparend en comfortabel is. Daarnaast ziet het er een stuk netter uit dan reguliere verwarming, omdat u geen radiatoren in uw woonkamer heeft hangen. Wilt u ook profiteren van dit alles? Dan kiest u er het beste voor om vloerverwarming te laten infrezen door de experts van Multi Vloeren Brabant. Als u dit door hen laat doen, bent u namelijk verzekerd van een uitstekend resultaat.

Laat u informeren over de concrete mogelijkheden

Bent u benieuwd wat er in uw woning mogelijk is wat betreft vloerverwarming infrezen? Of wilt u graag een cementdekvloer met wapening laten aanbrengen in uw woning? Voor allebei deze werkzaamheden en nog veel meer kunt u terecht bij Multi Vloeren Brabant. Neem contact met hen op en laat u informeren over de concrete mogelijkheden in uw woning. U bereikt hen via de contactgegevens op de website.