HV Corbulo
Image default
Winkelen

Voor gemak bestel je huishoudartikelen bij een online huishoudartikelen winkel

Als je tegenwoordig huishoudartikelen nodig hebt, bestel je dat meestal via een online winkel. We hebben tegenwoordig vaak niet de tijd om gezellig te kunnen gaan winkelen, en dan is het wel zo praktisch dat je even snel wat noodzakelijke artikelen via het internet kunt bestellen. Veel bedrijven hebben gereageerd op trend, door naast hun stenen winkel voor huishoudelijke artikelen nu ook een webwinkel op te zetten. Novy Boorsma uit het dorpje Kesteren in de Betuwe is hier een voorbeeld van. En omdat de onderneming is begonnen als lokale winkel, is er nu nog steeds een grote betrokkenheid met de lokale gemeenschap en klanten, en dat merk je aan de service. 

Een online huishoudartikelen winkel waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt

Dit bedrijf is ooit begonnen als stenen winkel met hoofdzakelijk huishoudelijke artikelen, maar sinds er in 2021 ook een webshop is gelanceerd, is het online assortiment uitgebreid met diverse andere essentiële producten. De basis van het assortiment vormen nog steeds de huishoudelijke artikelen en kleine huishoudelijke apparaten als strijkijzers, koffiezetapparaten en waterkokers. Natuurlijk kun je er ook alles vinden voor koken en tafelen en vind je verschillende schoonmaakproducten in de webshop. Eveneens kun je er handige producten bestellen als paraplu’s, boodschappentrolleys en tassen en diverse opbergdozen. Zoek je speelgoed op schoolspullen voor je kind, of diverse spelartikelen en opblaaszwembaden, dan heeft deze online huishoudartikelen winkel een leuk assortiment in de aanbieding. Ook als je je huis gezellig wilt maken, kun je diverse mooie sfeerartikelen vinden als kaarsen, klokken en decoratieve objecten. 

Bestel gemakkelijk online of kom langs bij deze huishoudartikelen winkel

Heb je iets nodig voor in de keuken of voor het huis, dan kun je dat heel makkelijk online bestellen bij de webwinkel Novy Kesteren. Ga je toch liever naar een echte winkel, dan ben je altijd welkom in de huishoudartikelen winkel in Kesteren waar je gratis voor de deur kunt parkeren.

https://www.novykesteren.nl/

Gerelateerde artikelen

Met hoogsensitief hulpmiddelen kun je je emoties beter beheersen

Bij deze aanbieder bestel je een unieke houten poppenwagen met naam

Koop woonaccessoires in deze gezellige winkel vlak bij Helmond