HV Corbulo
Image default
Cadeau

Bijzondere kunsthandel in de buurt van Blaricum

Bent u op zoek naar een kunsthandel in de omgeving die meer doet dan alleen maar de verkoop van kunst? Bij deze kunsthandel in de buurt van Blaricum bent u verzekerd van een allround bedrijf dat meer doet dan alleen een stukje verkoop van kunst. Marquant Kunsthandel bestaat inmiddels ruim dertig jaar en heeft zich onwijs ontwikkeld in die periode. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig gerenommeerd bedrijf op het gebied van kunst. De verkoop van kunst is nog steeds een belangrijk onderdeel van dit bedrijf, maar zij zijn ook specialist op het gebied van het inlijsten van diverse werken, het restaureren van olieverfschilderijen en oude, antieke lijsten, maar ook het conserveren van werk op papier. Deze geconserveerde werken worden daarna voorzien van museumglas.

Indrukwekkend klantenbestand

Deze kunsthandel in de buurt van Blaricum heeft door de diversiteit in werkzaamheden een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. De belangrijkste opdrachtgevers zijn onder andere diverse gemeentes in de omgeving, het Singer Museum te Laren, maar ook diverse andere musea, kunsthandelaren en collectioneurs. Dit klantenbestand is te danken aan de hoge mate van expertise die dit bedrijf laat zien op het gebied van restaureren en conserveren van kunstobjecten. Voor u als kunstliefhebber is dit bedrijf dan ook zeker een aanrader om eens een kijkje bij te gaan nemen.

Neem contact met ze op

Als uw interesse in deze kunsthandel in de buurt van Blaricum is gewekt, dan kunt u op meerdere manieren met hen in contact komen. Het is mogelijk om via de website het contactformulier in te vullen. U kunt in dit formulier kort beschrijven wat uw vraag is. Eén van de medewerkers van deze kunsthandel in de buurt van Blaricum zal dan contact met u opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen binnen de gestelde openingstijden. Het bedrijf is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur. Het is buiten deze tijden ook mogelijk om contact te leggen via e-mail. Ook dit adres is te vinden onder de contactbutton op de website.