HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Welke kredietverstrekker past bij mij?

Het afsluiten van een lening doe je niet zomaar. Het is belangrijk dat jij een goede lening vindt, met een lage rente die bij jouw situatie past. De beste lening vind je via lening.com. Na het beantwoorden van enkele vragen worden diverse kredietverstrekkers met elkaar vergeleken. Hier kan jij de beste uitkiezen. In deze blog nemen we je mee in dit proces!

Waarom geld lenen?

Met het lenen van geld kan jij sneller bij je einddoel komen zonder langere tijd te hoeven sparen. Soms wil je namelijk iets leuks kopen voor jezelf, een luxeproduct aanschaffen, is je auto aan vervanging toe, moet de badkamer hoognodig gerenoveerd worden, wil je graag een vakantiewoning aanschaffen of staan zonnepanelen al lang op je verlanglijstje. Zonder dat jij een flinke spaarrekening hoeft te hebben, is het ook mogelijk om te kiezen om geld te lenen. Daarbij maakt de huidige lage rentestand het extra interessant om nu geld te gaan lenen. Wij, van lening.com, kijken met jou mee, zodat jij voor een haalbare lening kan gaan.

Hoe werkt het?

Via de gratis tool op onze website kan je op een gemakkelijke manier verschillende leningen vergelijken. 

  1. Allereerst moet jij goed voor ogen hebben wat je financiële situatie is en wat het doel van je lening is. Wil je bijvoorbeeld je huis verbouwen of een caravan aanschaffen. Wat je doel ook is, voor alles kan je een lening krijgen.

  2. De vervolgstap is dat jij aangeeft wat het maximale bedrag is dat je wil gaan lenen. Ben je bijvoorbeeld met €10.000 gered of heb je €25.000 nodig?

  3. Vervolgens geef jij je geboortedatum op 

  4. En als vierde geef je aan wat je burgerlijke staat is

  5. Als je op de knop “start vergelijken” klikt kom je bij een aantal vervolgvragen uit. Het is de bedoeling dat ook deze vragen ingevuld worden, zodat wij jou kunnen voorzien van een eerlijk advies.

Na het invullen van alle vragen worden diverse kredietverstrekkers met elkaar vergeleken. Zo krijg jij een advies op maat met een passende lening voor jouw doel. De vraag “Welke kredietverstrekker past bij mij?” wordt hiermee beantwoord. In een situatie waar zo veel mogelijkheden zijn is het soms lastig om door de bomen het bos te vinden. Daarom helpen wij jou graag met een advies op maat voor jouw geld lening!

 

https://www.lening.com/