HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Wellness in je eigen badkamer: verwen jezelf met deze producten

 

Als je niet naar de wellness of schoonheidsspecialiste kunt gaan, dan haal je die welverdiende verwennerij gewoon naar je eigen thuis, toch? Met deze producten creëer je je eigen badkamer-spa, en voel je je heerlijk zen.

 

Een goede lichaams- en gezichtsverzorging zijn erg belangrijk. In zekere zin vullen gezichts- en lichaamsproducten elkaar aan. Gezichtsproducten verwijderen vuil, terwijl lichaamsproducten een jeugdige, gezonde huid creëren. Een volledige reinigingsroutine voor het gezicht en het lichaam kan verzorgd worden door de producten van BABOR!

 

BABOR reinigingsproducten

Huidverzorgingsreinigers zijn samengesteld om de huid te reinigen en op te frissen. Veel huidverzorgingsproducten zijn op zuur gebaseerd, maar de meest effectieve zijn alkalisch of glycol. Alkalische reinigingsmiddelen werken het beste op een vette huid, terwijl producten op basis van glycol uitstekend geschikt zijn voor de droge huid. Ze bieden antioxidanten en stimuleren de aanmaak van collageen. Beide stoffen zijn nodig om de huid er jonger uit te laten zien. Op deze BABOR webshop vindt u diverse reinigingsproducten voor verschillende huidtypes.

 

BABOR gezichtsproducten

Een gezichtsmasker is een geweldige manier om uw huid fris en gehydrateerd te houden. Als u echter niet bent getraind in het gebruik van gezichtsscrubs, kan het een goed idee zijn om een professional te vragen om u te helpen bij het aanbrengen van uw favoriete producten. 

Vochtinbrengende maskers helpen de huid diep te reinigen en vullen vitaminen en mineralen aan die gedurende de dag verloren zijn gegaan. Bovendien helpen ze het evenwicht en het vochtgehalte van de huid te herstellen. 

 

BABOR douche- en badproducten

Daarnaast zijn de BABOR producten prima te gebruiken na een bad of douche. Veel van de bad- en lichaamsproducten bevatten ingrediënten die de huid glad en zacht laten aanvoelen. Echter, na lang weken in bad, merken sommige mensen een droge of schilferige huid op hun lichaam. Als u dit probleem heeft gehad, kunnen de BABOR producten van Quality Wellnessresorts u helpen uw gladde huid terug te krijgen. Om het meeste profijt te hebben van deze producten na een bad of douche, kunt u ze combineren met een bodyscrub of bodylotion.

 

https://shop.qualitywellnessresorts.nl/