HV Corbulo
Image default
Bedrijven

Bijles aan huis voor Wiskunde D

Wiskunde D is speciaal voor leerlingen die echt het maximale willen halen uit wiskunde op school. Met Wiskunde A leer je de basis en met Wiskunde D kun je je zeer goed voorbereiden op later, op beroepen waarbij hoge wiskunde vereist is. Het is dan ook niet een van de makkelijkste vakken en het kan heel goed zijn dat leerlingen hulp nodig hebben met dit vak om nóg wat beter te worden. Via Bijlesaanhuis.nl kunnen leerlingen makkelijk en snel een docent vinden die ze van bijles kunnen voorzien.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via de website van Bijles Aan Huis kunnen leerlingen op zoek gaan naar een leraar die bij ze past. Als er via de website niet wordt uitgekomen, staat de Helpdesk ervoor klaar om te adviseren om de leerlingen met de leraren te verbinden. Via de website komt de leerling erachter wie de docenten zijn en kan er direct een afspraak worden gemaakt. Dit kan zijn voor de meest uiteenlopende onderdelen, waaronder voor huiswerkbegeleiding of voor examentraining. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te gaan. Zodra de bijlesdocent is gevonden, kan er worden begonnen aan de lessen en de voortgang van de leerling worden bijgehouden. Er wordt vanaf het begin gewerkt met een plan van aanpak en de schoolresultaten worden op deze manier verbeterd.

Niet zomaar leraren

De bijlesdocenten waaruit gekozen kan worden zijn geselecteerd volgens hoge eisen. Zo is het een vereiste dat ze duidelijk uit kunnen leggen en dat ze echt verstand van zaken hebben. Het gaat overigens wel om leerlingen die hun uiterste best ervoor doen om hun cijfers te verbeteren of die het vak goed willen begrijpen. Je vindt op de website dan ook niet alleen studenten en mensen die afgestudeerd zijn, maar ook docenten met veel ervaring.