HV Corbulo
Image default
Woning en Tuin

10-stappenplan bij het renoveren van je badkamer

Een badkamer renoveren is een hele klus. U kunt het zelf, maar wilt u een optimaal gerenoveerde badkamer, dan laat het beter over aan een specialist. Bij Camee renoveren ze tientallen badkamers per jaar en renoveren ze uw badkamer volgens een afgelijnd en geperfectioneerd stappenplan. Wij duiken samen met u even dieper in dit plan.

Een badkamer renoveren begint bij het luisteren naar uw wensen

Alles begint met het luisteren naar uw wensen. Welke materialen wilt u, wilt u een inloopdouche, hoeveel ruimte is er, … Bij een badkamer renovatie vertrekt u maar beter vanuit een duidelijk beeld. De specialisten van Camee denken met u mee en werken vervolgens de badkamer uit in 3D. Zo heeft u een perfect beeld van hoe uw badkamer er gaat uitzien. Het spreekt voor zich dat u ook een gedetailleerde offerte krijgt met de totaalprijs van uw badkamerrenovatie.

Tijdens het eerste gesprek worden ook de nodige opmetingen uitgevoerd, evenals enkele controles. Denk maar aan de leidingen en dergelijke. Bij een badkamer renoveren wilt u niet voor verrassingen komen te staan.

In de eerste fase is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom van Camee. Hier krijgt u nog veel meer inspiratie van alle mogelijkheden als u uw badkamer gaat renoveren en kunt u de materialen kiezen.

 

Aan de slag met het renoveren van de badkamer

Helemaal tevreden over het ontwerpen en de offerte goedgekeurd? Dan gaan de professionals van Camee uw badkamer renoveren.

Daarbij beginnen ze met de afbraak van uw bestaande badkamer en het vernieuwen van de leidingen. Dit gebeurt op een duurzame en ecologische manier. Technische zaken zoals elektrische leidingen, schakelaars, etc. komen vervolgens aan bod. Uiteraard voldoen deze allemaal aan de wettelijke regels.

Uitbreken van de badkamer

Na de technische zaken is het tijd voor een nieuwe chape laag en het waterdicht maken van de muren. Een badkamer is immers een vochtige ruimte en u wilt uiteraard geen schimmel. De ruimte wordt betegeld, het plafond wordt in orde gebracht en dan is het tijd voor het leukste bij het badkamer renoveren: de plaatsing van het meubilair en het sanitair. Uw gerenoveerde badkamer krijgt nu echt vorm.

Als allerlaatste worden de hoeken en randen opgespoten met antischimmel siliconen, waarna de mensen van Camee, uw gerenoveerde badkamer helemaal opkuisen. Op die manier kan jij na het renoveren van uw badkamer onmiddellijk genieten van deze ruimte.

Zorgeloos uw badkamer renoveren

Bij Camee nemen ze uw renovatieproject van A tot Z in handen, zodat u helemaal niets hoeft te doen. Op minder dan 14 dagen is het project rond en geniet u van een nieuwe badkamer. U kan de werken mee opvolgen, maar net zo goed trekt u er tijdelijk even uit en laat u alles in handen van Camee. Met hun ruime ervaring leveren ze keer op keer een piekfijn gerenoveerde badkamer af op maat.

 

https://www.camee.be/nl/badkamerrenovatie/