HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

4 tips voor een beter humeur

Kent je dat gevoel? Je zit slecht in je vel, bent depressief en zit het liefst de hele dag thuis op de bank? Dat is niet gek. Iedereen heeft wel eens last van een slecht humeur. Merk je echter dat dit slechte humeur zich doortrekt, en de downs de ups overstijgen, dan is dit een signaal om actie te ondernemen. Herken jij jezelf in deze signalen? Lees dan verder! Er zijn verscheidene manieren om je humeur te verbeteren en in deze blog bieden wij 4 tips die je daarbij helpen.

  1. Zorg voor een positieve omgeving

Wanneer je zorgt dat jij je omringt met positieve mensen, is de kans groot dat deze mensen je inspireren of je opvrolijken. Je eigen humeur kan gemakkelijk beïnvloed worden door anderen wanneer jij je daarvoor openstelt. Wanneer jij je omringt met individuen die een negatieve kijk hebben op het leven hebben, zal het erg lastig zijn om jezelf uit dat slechte humeur te trekken.

  1. Neem de pen ter hand

Soms heb je simpelweg geen zin om je gedachten en problemen met anderen te delen. Toch is het slecht om alles op te kroppen. In zo’n situatie kan de pen je beste vriend zijn. Door alles op te schrijven wat je dwars zit, bijvoorbeeld in een schrift of dagboek kan het makkelijker zijn om deze gedachten een plek te geven en los te laten. Dit kan ook een positieve invloed hebben op je nachtrust.

  1. Durf jezelf te belonen!

Bepaal doelen voor jezelf en beloon dit ook wanneer je ze behaald hebt. Wees streng maar niet té streng. Voornamelijk de doelen of taken waar je enorm tegenop ziet zijn de grootste beloning waard. Trakteer jezelf eens op een nieuw paar schoenen, een lekker gerecht of simpelweg even ontspanning. Dit zal je een voldaan gevoel geven waardoor je deze gewoonte vast zal willen houden. 

  1. Micro dosing met Dutch Micro Dosing

Naast de bovenstaande tips kun je je humeur verbeteren door middel van het fenomeen micro dosing. Met deze methode neem je een kleine dosis psychedelische stoffen tot je waarmee je je opgewekter en vrolijker zal voelen. Met de Dutch Micro Dosing Paddo’s heb je een natuurlijk middel in huis wat een positieve boost zal geven op je humeur. Benieuwd? Neem eens een kijkje op de website van Dutch Micro Dosing!

https://dutchmicrodosing.com/