HV Corbulo
Image default
Financieel

Optimaal handelen via brokers Degiro vs eToro

Degiro review

Degiro review heeft een lijst met veel pluspunten. Als starter op de markt van handel in aandelen kun je prima met Degiro aan het werk. Het platform scoort met kraakheldere informatie en fijne software hoog. Degiro heeft heel veel te bieden voor elke trader. Een lage inzet, lage kosten en veel geavanceerde technieken zoals de grafieken software en overzichten die makkelijk in de gaten zijn te houden. Degiro heeft veel aandelen voor langere termijn. De broker is geschikt voor gebruikers met een afwachtende houding die niet dagelijks transacties opnemen. Je hoeft dus niet elke dag actief te zijn. Verder kun je met de bankvergunning van Flatex het overzicht makkelijk bewaren. Degiro staat voor eenvoudig handelen en is ook een broker waar de beginner zich snel thuisvoelt.

eToro review

Op eToro werk je een beetje samen met medegebruikers. Je kunt alles leren van beleggers die al hoog hebben gescoord in hun successen. eToro review zegt dat de broker ruim 10 jaar ervaren is op het gebied van beleggen. Broker eToro heeft copy portfolio’s samengesteld zodat je iedereen zijn tactieken kunt kopiëren om zelf succes te behalen met traden. De interface is zeer transparant. Iedereen kan dus makkelijk met eToro werken. Zeker de app maakt de broker compleet. Even na je werk of studie snel koersen bekijken via de app en direct handelen. Ook dagelijks of wekelijks transacties opnemen is mogelijk tegen lage kosten met eToro.

Beste beleggingsplatform

Er zijn een aantal platformen zoals hierboven omschreven die hoog scoren. Meld je aan bij een platform die voor jou de meest prettige eisen heeft. Bij brokers is er veel verschil in kosten, eventuele vergunningen, tegemoetkomingen, regels en werkwijzen. Persoonlijk bepaal jij zelf je doelen. Goede brokers hebben een bereikbare klantenservice en zijn vooral veilig. Je weet dan zeker dat je op bankgarantie kunt rekenen. Het beste beleggingsplatform weeg je af door voor en nadelen te vergelijken.

https://beter-beleggen.nl/