HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Aanhangernet kopen?

Als je de weg op gaat met een aanhanger vol met spullen moet je over een paar dingen nadenken. Zoals een aanhangernet die je over de spullen heen plaatst. Dit is niet alleen handig om de spullen bij elkaar te houden, maar het is ook verplicht. Als je een aanhangnet gebruikt ben je er zeker van dat jouw spullen beschermd worden en dat het veilig aankomt op bestelling. Heb je een aanhangnet nodig? Meet dan eerst even goed de maten op, want het zou jammer zijn als je een net koopt die net iets te klein is. Meer weten? Lees dan snel verder!

 

Diverse aanhangernetten

Een aanhangernet beschermt jouw spullen en zorgt dat alles zoveel mogelijk op de plek blijft liggen. Een net zorgt er dus voor dat er niks van de aanhanger afvalt en afwaait. Maar bedenk wel even goed wat je wilt gaan vervoeren, want als het kleine goederen zijn, zoals zand. Is het slim om een fijn geweven maganyl gaasnet aan te schaffen. Aanhangernetten zijn de verkrijgen in verschillende maten. Heb jij een aanhangernet nodig die altijd wel over de spullen heen past? Die is te vinden bij de partij Nettenshop, ze hebben verschillende maten, hierdoor moet er altijd wel eentje tussen zitten die aan jouw wensen voldoet. 

 

Waar moet ik op letten?

Als je goederen veilig wilt vervoeren is het handig om een aanhangernet te hebben. Het is belangrijk om goed te weten waar je op moet letten als je jouw aanhangernet koopt:

 

  1. De maat 

Als je niet de juiste afmeting hebt, dan kan je het net wel weggooien. En dat zou zonde zijn. Meet daarom even hoe groot de aanhanger is, dit wordt de minimale afmeting. Want, als de goederen wat uitsteken heb je genoeg net over om over de goederen heen te plaatsen. 

 

  1. Soort aanhangernet

Wat voor goederen jij wilt gaan vervoeren bepaalt welk net je nodig hebt. Vervoer je zand of grind, dan is een meganyl gaasnet handig. Maar vervoer je grote goederen dan is een aanhangernet met grote mazen helemaal prima.

 

  1. Het budget

De prijs is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Gelukkig zijn er verschillende soorten netten, waardoor er altijd wel eentje bij zit die binnen jouw budget past. 

Meer informatie nodig?

Neem dan eens een kijkje op de website van Nettenshop. Nettenshop heeft een divers aanbod aan aanhangernetten. Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. 

 

https://www.nettenshop.nl/