HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Payroll Select

Ben je een echte ondernemer, maar ben je niet zo goed in de zaken omtrent het personeel? Die zaken kan je gelukkig uit handen geven! Bij payroll select helpen ze je graag met de salaris- en personeelsadministratie, verzuimbegeleiding en Arbo, loondoorbetaling bij ziekte en het adviseren bij personeelsvraagstukken. Het is namelijk belangrijk dat je personeel tevreden is. Wil je meer weten over de voordelen van Payroll? Lees dan snel verder!

Voordeel van payroll

Als je samenwerkt met een payrollorganisatie kan je veel taken omtrent je werknemers uit handen geven. Denk aan administratieve en financiële zaken. Hierdoor is de salarisbetaling altijd op tijd en correct, een payrollorganisatie heeft namelijk altijd de salaris- en personeelsadministratie op orde. Dit scheelt veel tijd, waardoor jij je gewoon kan richten op belangrijkere zaken binnen het bedrijf. 

Goede zorg voor de medewerkers

Je bent als werknemer gewoon werkzaam voor je werkgever, en die stuurt je ook aan. Maar wat wel anders is, is je loon. Die wordt uitbetaald door de payrollorganisatie. Hetzelfde geld voor je vakantiegeld en je pensioenafdracht. Er veranderen dus wel een paar punten, maar het meeste blijft gewoon hetzelfde. Je behoudt namelijk hetzelfde salaris, je opgebouwde rechten blijven hetzelfde, je behoudt je aantal vakantie dagen en het vakantiegeld blijft.

Kosten

Het verschilt per payrollorganisatie met welke kosten je rekening moet houden. Het bedrag is namelijk afhankelijk van verschillende aspecten. Wil je weten wat het bedrag ongeveer gaat zijn? Vraag dan een offerte aan via de website van payroll select. Via deze weg kom je snel te weten om welk bedrag het gaat, en dan kan je er rekening mee houden

Meer informatie nodig?

Meer vragen over payroll? Bij Payroll select kan je terecht met al je vragen rondom payroll. Op de website staan de contact gegevens, zo kan je het nummer vinden waar je naar toe kan bellen, maar je kan ook altijd een e-mail sturen. De medewerkers van Payroll select proberen je zo goed mogelijk te helpen met je vraag! 

 

 

 

https://www.payrollselect.nl/