HV Corbulo
Image default
Zorg

Beter in je vel met de haptotherapie in Haarlem

Je kunt een goede manier vinden waardoor je beter in je vel komt te zitten en alle prikkels die je van buitenaf krijgt allemaal weer wat beter aan kunt. Je hebt het gevoel dat het je soms allemaal even te veel wordt en je daarom niet meer toe komt aan zaken die echt belangrijk zijn en waar je veel waarde aan hecht. Je hebt te maken met een verstoring van het lichaam en de geest. Dat komt, helaas, vaker bij mensen voor en is geen raar verschijnsel. Bij de gerichte haptotherapie in Haarlem wordt er gekeken naar de oorzaak van dit probleem, waarbij er wordt gewerkt met diverse behandeltechnieken waarmee jij aan de slag kunt gaan. 

Ervaren therapeut

De haptotherapie in Haarlem wordt gegeven door een ervaren therapeut die zelf ook veel baat heeft gehad bij behandelingen van dienaard. Het gaat hierbij om het geven van fysieke reacties waar je zelf helemaal geen opdracht toe hebt gegeven. Denk bijvoorbeeld eens goed na over wat voor schoenen je gaat aantrekken. Dit is een voorbeeld van iets waar je daadwerkelijk je geest voor gebruikt. Maar het opstaan van een stoel of naar het toilet lopen, zijn weer vormen van acties die je gewoon doet omdat je wilt opstaan of omdat je gewoon naar het toilet moet. Je denkt hier niet lang over na en dat komt omdat je een goede verbinding hebt met je geest. 

In contact

Je hoeft natuurlijk niet bij al dit soort kleine zaken al te merken dat je niet goed meer in contact staat met je geeft. Maar ook in andere situaties kan je dit opmerken. Als je hier mee te maken hebt, is het slim om met de haptotherapie in Haarlem te kijken naar de oorzaak hiervan en daarna deze oorzaak te bestrijden door middel van de behandelingen die door de haptotherapie in Haarlem worden gegeven.