HV Corbulo
Image default
Winkelen

Bekijk de showroom en koop tegels in regio ’s-Hertogenbosch

Breng een keer een bezoek aan Toon den Otter in Empel. Empel is een stadsdeel van ’s-Hertogenbosch. Bij deze tegelhandel koopt u de mooiste tegels voor de vloeren en wanden in uw woning in regio Oss en ’s-Hertogenbosch. Met deze vloer- en wandtegels zet u de toon voor de ambiance in de verschillende kamers in uw huis. Deze tegels bekijkt u online in de showroom die op Google Maps staat. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de fysieke showroom. De medewerkers staan van dinsdag tot en met zaterdag klaar om u te woord te staan. Buiten de openingstijden kunt u alleen op afspraak langskomen.

Het tegelassortiment vindt u zowel online als offline

Zijn de huidige tegels in uw woning toe aan vervanging? Dan bekijkt u online in de webshop van Toon den Otter een aantal series met tegels, welke u aanschaft in regio ’s-Hertogenbosch en Oss. Het beste is om de tegelshowroom te bezoeken. Dan ziet u alle tegelseries in het echt en krijgt u een compleet beeld van de hele collectie. Ook kunt u dan op ieder moment een van de medewerkers aanspreken. Deze specialisten voorzien u van gedegen advies en denken met veel plezier mee over welke tegels het best passen bij uw wensen en bij de vloer- en wandstijlen die u in gedachte heeft.

Koop de tegels en geniet jarenlang van hoogwaardige kwaliteit

Welke tegels u ook koopt in de buurt van Oss en ’s-Hertogenbosch, iedere tegel die deze tegelhandel verkoopt, staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Neem ook zeker contact op met Toon den Otter als u vragen heeft over het huidige tegelassortiment of als u graag meer informatie ontvangt over bijvoorbeeld onderhoudsproducten. Het is ook mogelijk om de tegels thuis af te laten leveren als u in een van de omliggende plaatsen woont. Laat dit vooral weten als u uw bestelling plaatst.