HV Corbulo
Dienstverlening

Bel Kewodak voor een dakdekker in Mijdrecht

Heeft u een dakdekker in Mijdrecht nodig? Bel dan voor het maken van een afspraak met Kewodak. Wij zijn met ons bedrijf gevestigd in Alphen aan den Rijn en vanuit daar rijden we graag naar u toe in Mijdrecht. Al meer dan 35 jaar zijn wij vakbekwaam, ervaren en gespecialiseerd in werkzaamheden op platte daken. Aan ons heeft u een betrouwbare dakdekker met kennis van zaken!

Wij vinden het leuk om met u tot de beste oplossing op uw dak te komen en onze jarenlange opgebouwde kennis met u te delen. Wij bespreken dit allemaal graag bij u aan de keukentafel met een heerlijke kop koffie en eventueel een koekje. Maar het allerleukste vinden wij het wanneer u ons groen licht geeft om uw dak op te klimmen. Heerlijk op hoogte in de buitenlucht werken, wij genieten ervan! We zorgen er altijd voor dat we uw dak weer mooi maken, of het nou gaat om een reparatie, een renovatie of het duurzaam maken van uw dak.

Wij leveren altijd uitstekend werk en zorgen ervoor dat u als klant tevreden kunt zijn over ons. Bekijk onze projecten op de website, wij zijn er trots op dus laten ze graag zien. Ook trots zijn we op de beoordeling die wij van onze klanten krijgen. Dat is waar we het voor doen!

Plotselinge schade door noodweer? Wij komen direct!

Heeft u direct een dakdekker in Loosdrecht of Vinkeveen nodig omdat er zojuist schade aan uw platte dak is ontstaan? Of woont u in Amsterdam, Zoetermeer of Hoofddorp? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij hebben namelijk een 24 uurs service. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan wij voor u klaar om u te helpen met onverwachte schade. Als het nodig is komen we midden in de nacht ons bed uit, en op feestdagen komen we ook gewoon.

Er is namelijk niks vervelender dan flinke schade hebben aan een dak. Vaak ontstaat plotselinge schade door noodweer. En dat is nou juist een situatie waarbij u een goed en waterdicht dak boven uw hoofd wilt hebben. Wij komen dan ook zo snel mogelijk naar u toe om dit weer te realiseren!

https://www.kewodak.nl/