HV Corbulo
Dienstverlening

Veel keus in naambordjes bij de Naambordenspecialist

Zie je regelmatig bij andere woningen mooie naambordjes hangen en wil jij nu ook een naambordje voor naast de voordeur bestellen? De mogelijkheden zijn eindeloos bij de Naambordenspecialist. Onze collectie is zo groot en divers dat er nog nooit iemand is geweest die niet geslaagd is voor het perfecte naambord. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens lekker op onze site rond te neuzen en te ontdekken welk naambord perfect bij jou past.

Ga je voor een goedkoop naambordje of juist voor een groot uithangbord? Onze prijzen beginnen bij €4,95. Wil je een ouderwetse of natuurlijke look of past een modern en strak bordje beter bij jou en je woning? En ga je voor een neutrale kleur of wil je liever een zeer opvallend naambordje met een felle kleur? Alles is mogelijk bij ons! Heb je voor jezelf bepaald welk materiaal je mooi vind? Je kan dan in het menu op de site het juiste materiaal aanklikken. Op deze pagina kan je vervolgens kiezen uit verschillende stijlen, maten en soorten. Heb je een naambord gezien dat helemaal naar jouw smaak is? Klik dan op dat naambord en vul de gegevens in. Je ziet meteen welke opties er bij dit naambord mogelijk zijn, zoals lettertype, aantal regels en de kleur van de letters of het naambord. Als je wilt kan je bij ons zelfs je gehele naambord zelf samenstellen!

Snelle levering, vaak gratis bezorgd

Heb je je keuze gemaakt? Dan heb je in de meeste gevallen je naambord al snel in huis. Over het algemeen worden onze naamborden binnen 2 tot 5 dagen bij jou bezorgd. Ook hoef je meestal geen verzendkosten te betalen. Als er wel verzendkosten gevraagd worden staat dit van te voren duidelijk aangegeven bij het naambord.

Ook losse huisnummers bestel je bij de Naambordenspecialist

Het kan ook zijn dat je juist op zoek bent naar huisnummers. Ook daar kunnen wij je aan helpen! Groot, klein, vierkant, ovaal, rond, wij hebben het in huis. Ook de collectie van onze huisnummers is erg groot, zodat iedereen kan slagen.

Heb je vragen of wil je een specifieke maat bestellen? Je kan altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/