HV Corbulo
Image default
Woning en Tuin

Bespaar voortaan ook flink op energiekosten met een professioneel lichtplan van Led Design Holland

LED verlichting bedrijfspand valt onder de noemer ‘commerciële / industriële LED verlichting’. Voor de volle 100% overstappen op Ledlampen kan in sommige gevallen een besparing van 85% opleveren. Dit is niet in één dag geregeld. Er gaat een uitgebreide lichtstudie aan vooraf. Led Design Holland bekijkt in die eerste fase welke soorten lichtbronnen, hoeveel en in welke sterktes er nodig zijn om optimaal bij te kunnen werken. Hierbij wordt overlegd met leidinggevenden en mensen op de werkvloer. Vervolgens wordt een plattegrond gemaakt met een compleet nieuw lichtontwerp. Hieraan wordt een prijskaartje gehangen: wat is de investering? En, misschien wel belangrijker: wanneer is dat geld weer terugverdiend? Dankzij de fors lager uitvallende maandelijkse energienota’s vindt het terugverdienen meestal binnen een paar jaar plaats.

Bij kantoorverlichting LED gaat het om maatwerk. Geen enkel kantoor is immers hetzelfde. En in geen enkele ruimte wordt dezelfde arbeid verricht. Wil jij op jouw kantoor de verlichting naar een hoger plan tillen? Neem contact op met Led Design Holland. Deze firma kan je van A tot Z bijstaan. Je krijgt informatie over interessante subsidiemogelijkheden. Op alle nieuwe Ledlampen zit garantie. Is er op korte termijn een probleem of mankement? Led Design Holland lost het voor je op.

Op www.leddesignholland.nl zie je het kopje ‘Kennisbank’ staan. We lichten deze rubriek toe. Led Design Holland verzorgt lichtplannen en levert lampen. Daarnaast wordt expertise gedeeld. Kennisbank bevat interessante artikelen over Led-licht in het algemeen. Er staan nieuwsberichten bij om klanten en andere geïnteresseerden op de hoogte te houden van de laatste weetjes op het gebied van Led. Zo is er een stuk gewijd aan het overheidsbesluit dat vanaf 2023 alle Nederlandse kantoren moeten voldoen aan energielabel C of hoger. Voldoet een kantorenpand aan energielabel A of B, dan is sprake van een groene werkruimte. Het laagste label, G, staat voor niet zuinig. Label C betekent dat er stappen zijn gezet richting energiezuinigheid, maar dat er nog meer te bereiken is.

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

Huiszwam in mijn huis of bedrijf, wat nu?

Een hoekbureau vinden in een stijl die past bij jouw interieur

Houtworm verwijderen uit je huis of bedrijf