HV Corbulo
Image default
Woning en Tuin

Laat jouw voegwerk uithakken, verwijderen en vervangen door een specialist

Je vraagt je misschien af waarom het verstandig is om je voegwerk te laten uithakken en vervangen. Dat heeft alles te maken met de belangrijke rol van voegen. Ze zijn er namelijk niet alleen om de gevel er netjes uit te laten zien, maar zorgen er ook voor dat de muur stabiel en stevig is. Door het wisselvallige klimaat waar wij hier in Nederland mee te maken hebben, wordt dat voegwerk echter langzaam maar zeker steeds verder aangetast. Uiteindelijk gaat het afbrokkelen en worden de stenen in je muur blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Voor dit alles geldt: voorkomen is beter dan genezen. En daar kan Van den Bogaart Gevelrenovatie je bij helpen.

Waarom moet je voegwerk professioneel laten uithakken?

Hoewel het herstellen van een gevel vrij eenvoudig klinkt, is het een klus waar veel expertise voor nodig is. Zo moet je tijdens het voegwerk uithakken goed opletten dat je niet te ver doorgaat en het achterliggende cement aantast. Bovendien is het belangrijk om de voegen vervolgens zeer grondig te reinigen. Doe je dit niet, dan zal het nieuwe voegwerk niet goed genoeg hechten en is de kans groot dat je hier op de lange termijn problemen mee krijgt. Daarnaast zijn er nog talloze details waar je rekening mee dient te houden en vraagt elke specifieke gevel om een unieke aanpak. Al met al zijn er dus genoeg redenen om deze werkzaamheden aan een professional over te laten, zoals Van den Bogaart Gevelrenovatie uit Volkel, Noord-Brabant.

Over dit bedrijf

Van den Bogaart Gevelrenovatie is een betrouwbaar en ervaren bedrijf gespecialiseerd in het renoveren van gevels in de omgeving van Volkel, Noord-Brabant. Naast het feit dat ze beschikbaar zijn voor voegwerk uithakken, reinigen en vervangen, kun je ze ook inhuren voor gevelimpregnatie en gevelonderhoud. Bekijk de website van deze specialist voor meer informatie en om contact met hen op te nemen.

 

https://bogaartgevelrenovatie.nl/