HV Corbulo
Image default
Mode en Kleding

BH met of zonder beugel?

BH met of zonder beugel?

Bijna iedere vrouw draagt dagelijks een bh. Of het nu gaat om een sport bh of een bh voor naar het werkt, de kans dat jij er iedere dag een aantrekt is relatief groot. Ondanks het feit dat er ontzettend veel dezelfde maten borsten zijn, heeft iedere vrouw of dame een andere voorkeur. Waar de één liever een bh heeft met beugel, kiest de ander voor een bh zonder beugel. Het is dus afhankelijk van wat je zelf fijn vindt om uiteindelijk een voor jou goede keuze te maken. Dus twijfel jij tussen een bh met of zonder beugel, dan hebben wij de verschillen voor je op een rijtje gezet.

bh zonder beugel

De meeste bh’s zijn voorzien van een beugel. Toch kan het dragen van een bh met beugel zorgen voor wat irritaties. Vooral wanneer we het hebben over een sport bh. Niets is er namelijk vervelender, dan wanneer de beugel continu in je lichaam ‘steekt’. Vooral niet wanneer je fanatiek aan het sporten bent, want dan heb je alle concentratie nodig om tot het maximale resultaat te komen. Niet voor niets wordt er daarom gekozen voor een sport slip in combinatie met een sport bh zonder beugel. Zo weet je zeker dat je geen last hebt van een beugel die in je buik prikt tijdens het doen van een zware workout en word je niet afgeleid.

bh met beugel

Voor vrouwen met een grotere cupmaat, is het aan te raden de kiezen voor een bh met beugel. Dit zorgt voor net dat stukje extra ondersteuning, waardoor het dragen hiervan een stuk comfortabeler is. Daarnaast is een bh met beugel vaak ook net iets beter gevormd van wanneer je kiest een bh zonder beugel. Een goed voorbeeld is de anita bh, deze bh is voorzien van een beugel en heeft daarom een prachtige pasvorm. Uiteraard is het wel belangrijk dat je kiest voor de juiste maat anita bh, maar je zult zien dat deze dus niet alleen ontzettend fijn zit, maar ook perfect aansluit op je lichaam.

Wat past bij mij?

De uiteindelijke keuze, die bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wel zien we, dat het vaak verstandig is te kiezen voor een bh met beugel. Dit is simpelweg doordat deze bh’s net wat meer ondersteuning bieden en ook qua vorm het mooist zijn en blijven. Voor een sport bh daarentegen geldt het tegenovergestelde. Doordat deze een stuk strakker zit, is de ondersteuning door middel van een beugel niet tot nauwelijk merkbaar.

 

Gerelateerde artikelen

Een trouwpak kopen van een ervaren kwaliteitsmerk

Shop toffe jeans in deze online fashion store, zoals een Norfy jeans in blauw

Bezoek deze bruidswinkel voor de grootste collectie gala- en avondjurken van Rotterdam