HV Corbulo
Zakelijke dienstverlening

Bijzondere vergaderlocaties en heerlijk uit eten op de Veluwe nabij Ede

Bent u op zoek naar bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe? Of wilt u uit eten in de omgeving van Ede? Bij De Lunterse Boer kunt u terecht voor een heerlijk hapje eten, een relaxte overnachting, maar ook voor vergaderingen en evenementen. Waarvoor u ook besluit af te reizen naar deze locatie, het is de moeite zeker waard. De locatie is prachtig en u kunt bovendien rekenen op uitstekende service.

Een warm welkom in bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe

Voor bijzondere vergaderlocaties in het natuurgebied de Veluwe zit u bij De Lunterse Boer goed. Ze bieden verschillende arrangementen aan. Organiseert u een conferentie? Ook dat kan, want deze exploitant biedt ook arrangementen met overnachting aan. Bovendien worden u en de andere deelnemers altijd warm ontvangen, want de arrangementen zijn allemaal inclusief koffie en thee. Daarnaast kunt u gebruik maken van de wifi in de zaal. U wordt altijd voorzien van een beamer met projectiescherm. Dat is wel zo handig bij het geven van presentaties. Verder heeft u ook de mogelijkheid om uw deelnemers van een lunch of een diner te voorzien. Maar allebei kan natuurlijk ook. Voor u en uw gasten zal zeker goed gezorgd worden tijdens uw vergadering bij deze bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe.

Heerlijk uit eten in de buurt van Ede

De Lunterse Boer biedt meer diensten aan dan alleen vergaderarrangementen. Ook als u uit eten wilt gaan nabij Eden bent u bij hen aan het juiste adres. U kunt in het restaurant namelijk heerlijk eten. Voor ieder budget is er wel een voortreffelijk menu samen te stellen. U kiest namelijk zelf uit welke hoeveelheid gangen uw menu zal bestaan. Of u nu een snelle maaltijd wilt of een avondvullend programma zoekt, het kan allemaal als u uit eten gaat bij dit restaurant in de buurt van Ede. U kunt zelfs gebruik maken van de shuttleservice van het restaurant als u in de buurt woont en graag een wijntje bij uw eten drinkt. Dan wordt u thuisgebracht en hoeft u zich niet druk te maken om de hoeveelheid wijntjes die u drinkt. Woont u verder weg? Boek dan een overnachting in het hotel en geniet wat langer van de prachtige omgeving.