HV Corbulo
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boeken over het Christendom voor jonge gelovigen

Ben je als jongere of jongvolwassene op zoek naar middelen om meer over het geloof te leren? Of ben je zoekende naar de manier waarop je het geloof een plek wilt geven in je dagelijks leven? Boeken over het Christendom kunnen je daarbij helpen. Het ruimste assortiment vind je bij Kok Boekencentrum, de uitgever die zich op dit gebied een ware marktleider mag noemen. Je vindt er boeken voor personen voor wie het geloof en de christelijke traditie van grote waarde zijn, maar die net zo goed interessant zijn voor diegenen waarbij geloof nooit een prominente rol in de opvoeding heeft gespeeld. 

Christelijke boeken voor beginners

Weet je niet goed waar je moet beginnen, dan is onder de boeken over het Christendom de titel Christelijk geloof voor eeuwige beginners een goede keuze. De belangrijkste thema’s binnen het Christendom worden op een dusdanige wijze beschreven, dat ook personen die nog niet zo goed weten waar deze religie nu eigenlijk over gaat, waardevolle inzichten verkrijgen. Uiteraard is deze titel vrijwel altijd op voorraad bij de uitgever.

Boeken over het Christendom voor ‘explorers’

Sommige mensen voelen zich echter eeuwige beginners of jonge gelovers omdat ze vanuit de huidige samenleving hebben meegekregen dat wetenschap en religie elkaar bijten. Soms wordt zelfs gesteld dat religie lijnrecht tegenover intelligentie en onafhankelijk denken staat. Kennis strekt echter verder dan het zintuiglijk waarneembare. Dit roept een hoop vragen op. De uitgever voert een breed aanbod aan boeken over het Christendom die verschillende vraagstukken behandelen en aansluiten bij de fase waarin zogeheten ‘explorers’ zich bevinden.

Boeken voor iedereen

Kok Boekencentrum is marktleider op het gebied van boeken over het Christendom. Niet alleen voert de uitgeverij deze vorm van media: ook tijdschriften, gedichtenbundels en toegang tot onlineplatforms behoren tot de mogelijkheden. De uitgaven zijn bedoeld voor personen voor wie de Bijbel en christelijke tradities waardevol zijn, maar ook voor niet-gelovigen en personen die andere religies aanhangen.