HV Corbulo
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels om van te smullen

In veel huishoudens neemt de eettafel een centrale plek in het gezinsleven in. Letterlijk, want de eettafel is de plek waar je samen ontbijt, luncht en dineert, maar ook figuurlijk. Want de eettafel is ook een sociale plek, waar je samen spelletjes speelt, de dag doorneemt of gezellig met elkaar kletst.

Het uitzoeken van een nieuwe eettafel is daarom niet iets dat je even tussen de bedrijven door doet. Je wilt immers een eettafel die bijdraagt aan dat gezellige gevoel van de eetkamer. Zeker omdat de tafel vaak (letterlijk) in het middelpunt staat en dus direct opvalt.

Boomstamtafels helpen je eetkamer om te vormen tot een gezellige plek om te socializen. Er zijn geen twee boomstamtafels gelijk. Dat komt omdat boomstamtafels gemaakt worden van één enkel stuk eikenhout. Je krijgt als het ware een tafelblad dat een plakje van een boomstam is. Natuurlijker dan dat wordt het niet, wat meteen betekent dat elk tafelblad uniek is.

De meeste boomstamtafels worden zo afgewerkt dat de unieke vorm van het hout zichtbaar blijft. De tafel heeft dus geen strakke lijnen en rechte hoeken, maar een organische en authentieke vorm. Omdat ook de nervenstructuur en eventuele noesten zichtbaar voegen boomstamtafels een sterk natuurlijk element toe aan je interieur.

Boomstamtafels zijn dan ook de voor de hand liggende keuze binnen een landelijk of klassiek interieur. Maar ook binnen een industriële woonstijl is een boomstamtafel op zijn plaats. Deze stijl kenmerkt zich immers door het combineren van metaal en steen met natuurlijke materialen. Met een boomstamtafel komen industriële interieurelementen nóg beter tot hun recht.

Maak van een boomstamtafel het middelpunt van je eetkamer en maak het perfecte plaatje volledig met bijpassende banken, stoelen en een mooie eetkamerlamp. Om te smullen, zo mooi!

Boomstamtafels uit voorraad of op maat

Wil je een mooie boomstamtafel om je interieur een boost te geven? De mooiste boomstamtafels vind je bij Tafels99 uit Zevenaar. Laat je inspireren door onze webshop. Zoek een boomstamtafel uit in onze showroom (die je direct mee kunt nemen) of laat ons de perfecte boomstamtafel op maat voor je maken. Tafels99 heeft boomstamtafels voor iedereen, wat je smaak ook is. Kom eens langs en laat ons je overtuigen!