HV Corbulo
Aanbiedingen

Bootverhuur Frielsand

Als decennia lang is de polyvalk de meest verhuurde open boot van Friesland. Een heerlijke boot om de Friese meren mee te verkennen, gezellig met z’n tweeën of met vrienden of familie.

Zeilboot verhuur Friesland

Sinds kort is er een opvolger van de polyvalk: de Aira 22! Een comfortabele snelle open zeilboot. Gebouwd met de modernste technieken en met een modern zeilplan. Snelheid en stabiliteit gaan hand in hand. Zie je jezelf er al in varen? Het unieke watersportbedrijf Genieten op het water in Heeg heeft inmiddels als enige in Friesland een aantal Aira 22’s in de verhuur. Dus wil je zelf ook eens proberen hoe het is om in deze leuke boot te varen kom dan eens een dag, weekeinde of (mid)week zeilen in Friesland.

Aira 22

Naast polyvalken en Aira 22’s bestaat de vloot van Genieten op het water uit mooie Maxima sloepen, kajuitzeiljachten en een unieke Tiny Houseboat. Met de Maxima sloepen kun je heerlijk over de Friese meren, kanaaltjes en vaartjes varen. Langs leuke dorpjes, door steden en door de prachtige natuur van Friesland. bootverhuur in Friesland in optima forma. Ook voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes en familiedagen kun je in Heeg terecht. Kortom: een allround bootverhuur bedrijf waar flexibiliteit en persoonlijke aandacht voorop staan! Ben je op zoek naar een bedrijf voor zeilboot verhuur in Friesland? Neem voor meer informatie eens een kijkje op de site of ga eens langs in Heeg.