HV Corbulo
Aanbiedingen

Budgetcontainer, een container voor men die meer ruimte wilt voor een lage prijs

Een schuur die helemaal vol zit of gewoon extra opslagruimte nodig maar niet te veel geld kwijt willen raken? De budget 10ft container van Zelfbouwcontainer is de ideale oplossing. De budgetcontainer is een goedkope container die zorgt voor extra ruimte rond het huis. Deze budgetcontainers zijn naast dat ze laag in prijs zijn ook zeer makkelijk op te bouwen. Dit zorgt ervoor dat je deze budget 10ft container makkelijk kan verplaatsen wanneer u de budgetcontainer van plek wilt veranderen. De budgetcontainer bestaat uit 6 delen die gemakkelijk te monteren zijn. De budgetcontainer bestaat uit een plafond, vloer en 4 zijkanten waarvan 1 of 2 met een deur. Deze delen zijn door middel van bouten en moeren makkelijk te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de budgetcontainer zo staat.

 

Makkelijk te gebruiken als ‘bouwbakkie’.

 

Verder is de budgetcontainer zeer makkelijk te gebruiken als bouwbakkie. Door de goedkope kosten heb je voor weinig een mooi kabinet voor de werknemers staan. Mede door het makkelijk op te bouwen en verplaatsen van deze budgetcontainers kan je ze overal mee naar toe nemen. De budgetcontainer panelen passen makkelijk achter op een aanhanger. Het enige wat je nodig hebt voor het vervoer van deze budget 10ft containers is een rijbewijs BE. Wilt u maar tijdelijk gebruik maken, kan u deze budgetcontainers ook online huren voor een bepaalde tijd.

 

Container huren online.

 

Een container nodig maar er niet voor altijd vast aan willen zitten? Dat is geen probleem bij zelfbouwcontainer kunt u gemakkelijk een container online huren. De budget materiaalcontainer huren is ideaal wanneer u tijdelijk meer ruimte nodig heeft. De budgetcontainer zal voor minimaal 6 maanden gehuurd moeten worden. De gehuurde budgetcontainers worden als bouwpakket aangeleverd. De opslagcontainers zullen snel geleverd worden waarna u deze makkelijk zelf op kan bouwen. Wanneer u na de huurperiode te spreken bent over de budgetcontainer kunt u deze gelijk kopen!

 

De goedkoopste 10m3 container.

 

Zelfbouwcontainer biedt met de budgetcontainer de goedkoopste 10ft container aan op de markt. Deze 10m3 container is ideaal als vervanger voor een schuur of als een uitbreiding op de schuur. Doordat deze container weinig ruimte in beslag neemt en makkelijk op te bouwen is kan je hem vrijwel overal in de tuin kwijt. Verder biedt deze 10m3 container meerdere mogelijkheden als het gaat over het plaatsen van de deur van de container. Je kan ervoor kiezen om deze container aan te schaffen met 1 deur of 2 deuren dit zorgt ervoor dat je van deze budgetcontainer de ideale opslagplaats kan maken. Ook kan er verder nog gekozen worden waar de deuren geplaatst moeten worden. Er kan gekozen worden de deuren aan de lange zijde te plaatsen of aan de korte zijde te plaatsen.

 

Zelfbouwcontainer biedt de laagste prijsgarantie.

 

De budget materiaalcontainer van zelfbouwcontainer is daadwerkelijk een echte budgetcontainer. Zelfbouwcontainer biedt de laagste prijsgarantie wat ervoor zorgt dat de budgetcontainers de goedkoopste materiaalcontainers op de markt zijn. Ook op het gebied van huren biedt zelfbouwcontainer de laagste huurprijzen. Verder biedt zelfbouwcontainer altijd een 10 jaar anti-roest garantie over haar containers. Dus bent u op zoek naar de beste budgetcontainers bent u bij zelfbouwcontainer aan het juiste adres.

 

 

10ft container kopen

 

Het is logisch dat de mensen die op zoek zijn naar een budgetcontainer, zoeken naar de goedkoopst mogelijke container. Wij bieden u budget 10ft container voor de scherpste prijs. Een budgetcontainer begint bij een startbedrag van circa 800 euro, afhankelijk van de verschillende opties waar u gebruik van wilt maken(1 of 2 deuren aan de lange zijden). Onze scherpe prijzen kunt u checken op de site van snelbouwcontainer. Bent u op zoek naar een grotere container en heeft u een iets groter budget, dan hebben wij uiteraard nog veel meer soorten containers beschikbaar! Zo zijn er nog mooiere kleuren en grotere maten voor een voordelige prijs beschikbaar.  Een eigen budgetcontainer is een grote uitgave en u wilt natuurlijk zeker zijn van de juiste keuze. Bij snelbouwcontainer vindt u waar u naar op zoek bent. Bij ons vindt u de ideale budgetcontainer, dus verder zoeken is niet nodig. Bestel vandaag nog uw budgetcontainer, tevredenheid gegarandeerd. 

 

 

Budgetcontainer huren

 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een container wilt huren voor een bepaalde tijd in plaats van kopen. Dit is  ook mogelijk voor aangename prijzen op Zelfbouwcontainer. Het huren van deze mooie en praktische budgetcontainer is mogelijk voor minimaal 6 maanden en de container wordt netjes bij u afgeleverd. Mocht de door u gehuurde budgetcontainer zo goed bevallen en zou u deze toch wel willen kopen? Geen probleem! Het aanschaffen hiervan is direct mogelijk na de huurperiode. Zo kunt u na de huurperiode nóg langer genieten van uw eigen budgetcontainer!

1211

 

Neem nu contact op!

 

Interesse in een budgetcontainer? Vrees niet en neem nu contact op met ons. Wij zijn gelegen op de Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. U kunt ons bereiken via info@zelfbouwcontainer.nl of u kunt bellen naar 085-0685590. Dus twijfel niet en bestel uw budgetcontainer nu! Nog niet zeker of u een budgetcontainer wilt kopen en benieuwd naar de prijzen? Vraag nu uw offerte op.