HV Corbulo
Image default
Eten en drinken

Confit de Canard kopen

LeJean confit de canard moet je hebben geprobeerd als je het vakantie gevoel in huis wilt halen en de Franse sfeer wilt creëren. Bij het vleesatelier is de kwalitatief hoogwaardige gevogelte super belangrijk en dat proef je natuurlijk ook. Bak wat aardappeltjes en heerlijke groente erbij en maak je maar klaar voor een absolute smaaksensatie. Het bereiden van de Confit de Canard is perfect voor als je gasten uitnodigt en indruk op hun wilt maken met jouw kookkunsten. Want wat klinkt er nou chiquer dan Confit de Canard? Nog een pluspunt: als je besteld via de webshop van het vleesatelier wordt jouw Confit de Canard gewoon bij jou thuis bezorgd.

 

<h2>Hoogwaardige kwaliteit bij het vleesatelier</h2>

Het vleesatelier heeft in 2017 zijn online deuren geopend en biedt sindsdien een ruim assortiment aan.  Je kunt er terecht voor heerlijke malse stukjes rundvlees, kip of varkensvlees. Ook voor halal vlees ben jij aan het juiste adres. Houd jij wel van een uitdaging tijdens het koken? Ga dan voor het exotisch vlees zoals krokodillen filet of een stukje kangoeroe. Jouw gasten zullen geheid versteld staan van de smaaksensatie.  Het vleesatelier is ervan overtuigd dat smaakvol vlees uniek is en dat de dieren goed moeten worden behandeld. Daarom gaan de inkopers langs de boerderijen om alles in de gaten te houden.

 

<h2>Confit de Canard bij het vleesatelier</h2>

Voordat je kiest uit de verschillende Confit de Canards die de webshop te bieden heeft, moet je eendenvet in je mandje gooien. Als je de bijgerechten zoals de groente en aardappelen in de eendenvet bakt krijg je geheid een super smaakvol en bijpassen gerecht. Als je van plan bent om binnenkort de Confit de Canard te bereiden, is het aan te raden om voor de verse Confit de Canard te gaan. Niks is lekkerder dan een vers stuk gevogelte. Als je graag de Confit de Canard wilt bewaren voor een andere keer kun je ook in blik of in pot kopen. Op de webshop vind je ook eenden maagjes.

 

<h2>Confit de Canard bestellen bij de webshop van het vleesatelier</h2>

Bezoek de fysieke winkel die sinds 2020 zijn deuren heeft geopend op Veenpoldersweg 22 Leidschendam. Het is namelijk voor sommige mensen prettiger om het vlees te zien voordat ze het aanschaffen. Maar als je voor gemak gaat dan kun je natuurlijk ook gewoon bestellen bij de webshop het vleesatelier. Bestel je boven de 50 euro? Dan krijg je de verzendkosten gratis.

Gerelateerde artikelen

Bestel je Gordon’s gin hier

Bestel nu nogmakkelijker uw catering in Alkmaar en Haarlem.

Koffie Op Locatie – Bakfiets Koffie En Thee – Letriporteur.nl