HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

De 5 must haves voor op uw kantoor

De 5 must haves voor op uw kantoor

Om het op uw kantoor zo comfortabel en productief mogelijk te maken voor uw medewerkers hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet die dit zouden moeten vergemakkelijken.

Zit-sta bureaus en bureaufietsen

Bewegen zorgt voor een verhoogde productiviteit en maakt dat het gelukshormoon endorfine vrijkomt. Ook zorgt staan achter uw bureau voor een meer evenwichtige verdeling tussen wervels in de onderrug. Dit zou rugklachten tegen kunnen gaan. Ook een bureaufiets komt de productiviteit ten goede. Door deze twee te combineren komen uw medewerkers aan hun dagelijkse beweging en blijven ze gezond.

Airconditioning

In de zomer is een airco essentieel voor op kantoor. Om de productiviteit te verhogen en de sfeer te behouden is een temperatuur van rond de 20 graden aan te raden. Een temperatuur boven de 25 graden werkt zelfs averechts voor de productiviteit: bij elke graad boven de 25 graden daalt de productiviteit met 2 procent. Met een monoblock airco regelt u zelf eenvoudig de temperatuur en zorgt u dat uw medewerkers zelfs in de heetste zomers het hoofd koel houden.

Gezonde tussendoortjes

Een goed gevulde fruit en groente mand heeft een positief effect op de werksfeer en de arbeidsproductiviteit. Ook stimuleert u met gezonde tussendoortjes een gezonde leefstijl en gezonde medewerkers zijn minder vaak ziek. Zo kunt u dus, door gezonde tussendoortjes te bestellen, gezond gedrag stimuleren onder uw medewerkers. Ook een koelkast met wat gezonde dranken en een tappunt voor (gekoeld) water is een goede manier om een gezonde levensstijl te stimuleren.

Goede headsets

Headsets met noise cancelling zijn ideaal voor op de werkvloer. Zo kunnen uw medewerkers (video)bellen met klanten en online meetings houden zonder dat andere medewerkers hier last van hoeven te ondervinden.

Planten

Planten op de werkvloer zorgen voor een betere luchtkwaliteit wat ervoor zorgt dat ongemakken als hoofdpijn, pijnlijke ogen en een droge keel verminderd worden. Ook zorgen planten voor een betere luchtvochtigheid zorgen ze voor een ontspannen sfeer op kantoor.