HV Corbulo
Image default
Dienstverlening

SEO linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is een manier van zoekmachine optimalisatie die niet mag ontbreken in de strategie. Misschien wist je dit al, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken om daadwerkelijk het gewenste effect te bereiken. Gelukkig weten we bij Proseo alles van SEO linkbuilding en alle andere methoden om je website bovenaan in de zoekresultaten van Google te krijgen. Je kunt dit dus prima aan ons overlaten. We kunnen al je optimalisatie werkzaamheden voor onze rekening nemen, of een deel ervan. Het is maar net wat jij prettig vindt.

Plan van aanpak Proseo

Denk je erover om Proseo in te schakelen voor je bedrijf? Dan gaan we eerst met je om de tafel om te horen wat jouw ideeën en doelen zijn. We analyseren je website door te kijken naar hoe de zaken er nu voor staan en wat er beter kan (of moet). Hebben we alle benodigde informatie verzameld, dan kunnen we een plan van aanpak opstellen met alle concrete acties die genomen moeten worden. Sommige acties zijn belangrijker dan andere. Deze krijgen dan ook prioriteit.

Zoekwoorden analyse concurrent

Een belangrijke stap in de optimalisatie strategie is de zoekwoorden analyse. Hiermee krijgen we inzicht in de woorden die jouw doelgroep gebruikt om websites zoals de jouwe te vinden. We kijken hierbij naar concurrerende websites en daarnaast gebruiken we de Google Suggestion tool en Google Analytics. Hieruit komt een lange lijst met zoekwoorden, waaruit we de meest relevante selecteren.

SEO analyse

Ook het maken van een onsite, een  offsite en een user experience SEO analyse horen tot de stappen die genomen moeten worden. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de inhoud van je website, het linkprofiel en het bezoekersgedrag op jouw website. Hieruit komen concrete verbeterpunten naar voren waar we mee aan de slag kunnen.

https://www.proseo.nl/