HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

De stazak: Ideaal als verpakking!

Houdt u ervan om veel in de keuken te staan? En wilt u graag op een leuke manier je producten verpakken? Dan is de stazak een perfect middel! Wanneer je een stazak vult, blijft deze mooi rechtop staan. Ideaal dus om etenswaren zoals rijst, pasta of nootjes in te bewaren. De stazak is hersluitbaar en kan dus elk moment bijgevuld worden. Meer weten over deze handige stazakken? Lees dan verder!

Dit is waarom een stazak zo handig is!

Het gebruik van een stazak brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt de zak namelijk altijd bijvullen of iets eruit halen. Je kunt de stazakken in verschillende formaten bestellen. Dit varieert van 100 ml tot en met 3000 ml. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten stazakken, wij vertellen je hieronder welke dit zijn!

Diverse stazakken

Een goede partij waar je je stazakken kunt kopen is Blok Packaging. Zij zijn namelijk de specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen. Ze verkopen vier verschillende soorten stazakken:

  1. De eerste is de transparante stazak. Deze stazak is ideaal wanneer je graag de inhoud van de zak wilt zien. Dit is makkelijk omdat je dan ziet wanneer het product bijna op is. Ook is deze stazak ideaal wanneer je een product moet presenteren! Mensen kunnen dan gemakkelijk zien wat er in zit! Wanneer je er een etiket op plakt kun je er ook nog iets opschrijven! Erg handig dus!

  2. Bij Blok Packaging verkopen ze ook een stazak van aluminium. Deze zak beschermt de inhoud tegen Uv-straling. 

  3. Verder verkopen ze ook kraftstazakken. Dit geeft je product een eco-vriendelijke uitstraling. Een voordeel van deze zak is dat je erop kunt schrijven omdat het is gemaakt van papier.

  4. De allerlaatste is de kraftstazak met venster. Dit is een stazak van kraftpapier met een transparante strook. Zo kun je toch zien wat er in de zak zit. Ook op deze stazak kun je iets schrijven.

Stazakken bestellen bij Blok Packaging

Weet je niet zo goed welke stazak je wilt bestellen? Op de website van Blok Packaging staan ze allemaal! Het bestellen bij deze partij heeft een paar voordelen. Er geldt namelijk wanneer je voor 17:00 uur iets besteld hebt, dat je het morgen al in huis hebt! Wanneer je een grote bestelling doet van €99,- of meer, krijg je ook nog de verzending er gratis bij! Ga dus snel naar www.blokpackaging.com en bestel een geschikte stazak voor bij jouw thuis!

https://blokpackaging.com/