HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Hardhouten bloembakken

De warme uitstraling van hardhouten bloembakken

Wanneer u een warme uitstraling aan uw tuin wilt geven, kunt u dat het beste doen met een hardhouten plantenbak. Deze plantenbakken passen perfect in de moderne, maar ook de klassieke tuin. Ze zijn gemaakt van hardhout met duurzaamheidsklasse 2, RVS bevestigingsmateriaal en antiworteldoek. Door deze plantenbakken te gebruiken in uw tuin of op uw dakterras creëert u een fijne sfeer. Ook zijn ze een echte eyecatcher in uw tuin. Op de webshop van Tuinvoordeel vindt u diverse soorten plantenbakken gemaakt van hardhout. Wilt u meer informatie over deze hardhouten plantenbakken? Lees dan snel deze blog verder!

Diverse soorten 

U kunt een ruim assortiment aan deze hardhouten plantenbakken vinden op de webshop van Tuinvoordeel. Van kleine tot hele grote plantenbakken, van vierkant tot rechthoekig tot hoog, bij Tuinvoordeel vindt u het allemaal. Ook kunt u ze op maat laten maken bij deze partij. Daarnaast kunt u ze in verschillende kleuren bestellen. Verder kunt u ook kiezen voor een plantenbak zonder wielen of poten. Tuinvoordeel heeft een ruim aanbod aan hardhouten plantenbakken, dus voor iedereen zit er wel iets tussen wat perfect past in uw tuin!

Tips voor het vullen van een bloembak

Wanneer u de perfecte hardhouten plantenbak heeft gevonden, is het tijd voor het vullen van de plantenbak. Maar hoe kunt u dit het beste doen? Wij geven u een paar tips voor het beplanten van de gekozen plantenbak! Wanneer u de hardhouten plantenbak wilt gaan vullen, is het belangrijk dat u begint met een laag grind of kleikorrels in de bloembak te leggen. Dit is namelijk goed voor de drainaige. Daarna moet er een waterdoorlatend anti-worteldoek overheen worden geplaatst. Dit is noodzakelijk omdat het dan voor de wortels lastiger is om door het drainagemateriaal te groeien. Na dit gedaan te hebben moet de potgrond erbovenop gelegd worden. Daarna kunt u beginnen met de bloemen of planten!

Meer weten over hardhouten bloembakken?

Bent u opzoek naar meer informatie over de diverse soorten hardhouten bloembakken? Neem dan snel een kijkje op tuinvoordeel.eu en ontdek alle mogelijkheden. Is uw vraag nog steeds niet beantwoord? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Tuinvoordeel! Zij hebben alle kennis over bloembakken en helpen u graag verder!

https://www.tuinvoordeel.eu/