HV Corbulo
Image default
Kinderen

De voordelen van een bath bucket

De voordelen van een bath bucket

 

Wil je graag heerlijk in bad, maar heb jij niet de luxe dat je badkamer hierover beschikt? Dan zul je moeten kijken naar een alternatief. Je complete badkamer verbouwen is natuurlijk ook iets teveel van het goede. Een goede oplossing is dan de bath bucket. Dit is een bad die eenvoudig kan worden verplaatst, waardoor je toch kunt genieten van een heerlijk ontspannen bad, maar je niet je hele badkamer hoeft te verbouwen. Het grote voordeel hieraan is namelijk, dat het niets meer is dan een grote teil, die je vol laat lopen met warm water. 

Waarom kiezen voor een bath bucket?

 

Het grote voordeel van een bath bucket, is dat ze bij uitstek geschikt zijn voor een kleine badkamer. De kans dat je hier namelijk een bad in kunt laten plaatsen, die is vrij klein. Daarnaast kost het je natuurlijk ook nog eens ontzettend veel, vaak onnodige ruimte. Kortom, een bath bucket is de oplossing. Zo kun je het bad eenvoudig vullen met vaak ruim 200 liter water en weer opbergen wanneer je deze niet nodig hebt. Vooral gezien deze baden flexibel zijn, kun je ze eenvoudig verplaatsen en staan ze je niet snel in de weg. Wil jij weten welke het meest voor jou geschikt is? Neem dan eens een kijkje op 5top voor de bevindingen van verschillende mensen.

 

De grote van het bad

 

Wil jij de Beste bath bucket kopen, dan is het goed om rekening te houden met een aantal praktische zaken. Zo is het bijvoorbeeld handig om te weten hoe groot je hem ongeveer nodig hebt. Wanneer het enkel en alleen voor de kinderen is, dan kun je met een wat kleiner exemplaar ook prima uit de voeten. Gaat het nu om jezelf en ben je 1.90, dan wordt het een heel ander verhaal. Je kunt je dus wel voorstellen dat het vooraf wel handig is om te weten wie er gebruik van gaat maken.