HV Corbulo
Image default
Eten en drinken

Deze insecten kwekerij is dé specialist in de productie en verkoop van insecten

Bent u op zoek naar levende voedseldieren die geschikt zijn voor dierenvoeding? Of heeft u bijvoorbeeld een eigen restaurant en wilt u insecten kopen voor humane consumptie? Dan is het aan te raden om dit bij een specialist te doen. Zo weet u zeker dat de kweek van de insecten op de juiste manier voltooid wordt en het productieproces aan de geldende regels voldoet. Voornamelijk voor het produceren van menselijk voedsel zijn strenge eisen vastgesteld. Insecten Kwekerij De Sprinkplank is zo’n specialist die al meer dan 20 jaar insecten kweekt op grote schaal. Ze zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groothandel en verkopen de insecten dan ook in grote hoeveelheden.

Insecten kweek voor menselijke consumptie

Doordat deze insecten kwekerij zowel insecten kweekt voor dieren als voor menselijk gebruik, worden de food en feed tak goed gescheiden gehouden. De Sprinkplank staat aangemeld bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) als levensmiddelenbedrijf. Dit betekent dat ze voldoen aan de strenge eisen om menselijk voedsel te produceren. Tijdens het kweken van bijvoorbeeld sprinkhanen, meelwormen of krekels voor menselijke consumptie, wordt er gebruikgemaakt van de beste materialen en technieken. Zo gebruikt deze specialist een shockvriezer. Hiermee kan voedsel razendsnel en veilig worden ingevroren. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid. Daarnaast worden de insecten opgeslagen in een diepvries en ook ingevroren verkocht.

Neem contact op met deze specialist en vraag advies

Bent u benieuwd wat deze insecten kwekerij voor u kan betekenen? Neem dan zeker eens contact op met de specialisten van De Sprinkplank. Wilt u bijvoorbeeld advies over welke soort insecten u nodig heeft, bijvoorbeeld voor uw restaurant? Dan helpen zij u graag! Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen zij u alles over de kweek en het verdere productieproces vertellen. U kunt dit bedrijf eenvoudig bereiken via de contactgegevens op hun website.

https://sprinkplank.nl/