HV Corbulo
Image default
Dienstverlening

Woning in alle discretie laten leeghalen? Neem contact op met Alle Rommel Opgeruimd

Alle Rommel Opgeruimd is een bedrijf uit Heemskerk dat voor u klaarstaat voor het leegruimen van woningen of opruimen van inboedel wanneer u gaat verhuizen of bij overlijden. Deze diensten worden aangeboden voor verschillende opdrachtgevers, zowel voor het bedrijfsleven als voor particulieren. Of het nu gaat om het huis leeghalen van een particuliere huiseigenaar, een woning van een verhuurder leeghalen, een kamer in een zorginstelling zoals een verzorgingstehuis leegruimen of het huis van een overleden familielid ontruimen, Alle Rommel Opgeruimd staat voor iedereen klaar om woonruimtes te ontruimen.

Wilfred Meier Nolte leidt het bedrijf Alle Rommel Opgeruimd. Binnen het bedrijf is een vast team medewerkers werkzaam. Met elke opdracht wordt discreet en respectvol omgegaan. Er wordt door het team van Alle Rommel Opgeruimd geen grote container voor de deur geplaatst om de huisraad in te dumpen. Dit zie je tegenwoordig veel gebeuren maar Alle Rommel Opgeruimd gaat heel anders te werk. Een blanco vrachtwagen wordt voor de deur geparkeerd, alle huisraad wordt netjes en zorgvuldig ingepakt en vervolgens keurig in de vrachtwagen geplaatst. Wanneer de woning helemaal leeg is worden de spullen afgevoerd, u heeft hier verder geen omkijken meer naar. Wanneer de huisraad van goede kwaliteit is, dat wil zeggen netjes en heel, kunt u ervoor kiezen om de spullen een tweede leven te geven. U kunt hierbij denken aan meubels, keuken-inventaris, boeken en kleding. Alle Rommel Opgeruimd zal deze spullen aan een goed doel schenken, zodat ze een mooi tweede leven tegemoet gaan. Er worden geen extra kosten gerekend voor deze dienst.

De woning wordt keurig en bezemschoon afgeleverd

Wanneer de woning helemaal is leeggehaald kan het team van Alle Rommel Opgeruimd, indien door u gewenst, de woning bezemschoon opleveren. Een huurhuis moet meestal keurig opgeleverd worden. Dat betekent dat de gaatjes in de muur moeten worden gedicht, de gordijnen en gordijnrails verwijderd dient te worden en in veel gevallen zelfs de vloerbedekking uit de woning gehaald moet worden. In het geval van een koophuis is het ook fijn als alle gaatjes in de muren gedicht zijn, zodat de woning direct de verkoop in kan.

Het fijne team van Alle Rommel Opgeruimd staat voor u klaar!

https://www.allerommelopgeruimd.nl/

Gerelateerde artikelen

RVS naambordje bestellen? Check de ruime collectie van De Naambordensite

Glazenwasserij in Rotterdam

Ga naar de makelaar in de regio Goes en Middelburg voor diverse diensten