HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Dit is het voordeel van het inschakelen van een recruitment bureau

Dit is het voordeel van het inschakelen van een recruitment bureau 

 

De zoektocht naar een nieuwe baan gaat nog niet voorspoedig. De ene na de andere keer word je afgewezen op sollicitaties omdat je niet past binnen het bedrijf of omdat je niet voldoende ervaring hebt. Om een nieuwe baan te vinden, kun je een recruitment bureau inschakelen. Het inschakelen van een recruitment bureau biedt jou de nodige voordelen. Zo vind je zo snel mogelijk een baan die bij je past. 

 

  1. Kennis van de branche 

Om te weten wat belangrijk is in de branche, hebben wij alleen recruiters in dienst die kennis hebben van de branche. Zij kennen de branche door en door en weten wat belangrijk is. Hierdoor snappen wij wat jij zoekt en waar je het over hebt. 

 

  1. Persoonlijk 

In een persoonlijk gesprek komen wij er graag achter wie jij bent en wat jouw ambities zijn. Wij zijn niet gericht op sales, maar gericht op mensen. We luisteren naar je verhaal en komen samen achter jouw interesses en talenten. Jij staat centraal en wij coachen, sparren en begeleiden jou van A tot Z. Tijdens het proces heb je een vast contactpersoon zodat je altijd weet wie je kan bellen als je vragen hebt. 

 

  1. Je hoeft zelf niet op zoek

Het voordeel van een recruitment bureau is dat je zelf niet op zoek hoeft naar dé perfecte vacature. Na een persoonlijk gesprek hebben wij een beeld van jou en jouw ambities. Op basis daarvan gaan wij voor jou op zoek naar de leukste vacatures. Vacatures die passen bij jouw talenten en ambities. Als wij vacatures hebben gevonden, leggen wij deze aan je voor. Dan kan jij bepalen of het jou wat lijkt of niet. 

 

  1. Gratis sollicitatiehulp 

 

Tijdens de sollicitatieprocedure bieden wij jou gratis sollicitatiehulp aan. Wij hebben jou leren kennen en wij kennen de opdrachtgevers. Wij weten wat er van je verwacht wordt en wij zijn masters in solliciteren. En daar helpen we jou graag bij! Voor je het weet ben je aan het werk en zit je helemaal op je plek. 

 

Benieuwd? Bekijk dan de vacatures! 

 

Benieuwd naar wat Match for Talent recruitment bureau voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en voor je het weet zitten we, onder het genot van een kopje koffie, te praten over jouw ambities. 

 

https://www.matchfortalent.nl/