HV Corbulo
Image default
Winkelen

Een duurzaam surfshirt online bestellen, dat doe je bij deze webwinkel

Ben jij op zoek naar een webwinkel die surfkleding verkoopt die op een duurzame wijze is geproduceerd? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij SWAKiKO vind je vast wat je zoekt. Aangezien surfen en watersporten je dichter bij de natuur brengen en je leert samen met de natuur je hobby te beoefenen, begrijpen zij ook als geen ander hoe belangrijk het is dat we voor onze planeet zorgen. Bij deze webwinkel kun je daarom een duurzaam surfshirt online bestellen dat aan al jouw eisen voldoet. En daarbij wordt het ook op een CO2-neutrale manier afgeleverd, waardoor je je ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Twee bewijzen van duurzaamheid

Je weet dat je met zekerheid een duurzaam surfshirt online bij deze webwinkel kunt bestellen, want de kleding die ze verkopen is voorzien van twee belangrijke keurmerken. Het GOTS-keurmerk vertelt je dat het katoen dat gebruikt is 100% biologisch is en dat de teelt ervan de aarde dus geen schade aandoet. Een tweede keurmerk dat de shirts mogen voeren is het Fairwear-keurmerk. Daaraan kun je zien dat de kledingstukken zijn gemaakt door mensen die in humane en eerlijke omstandigheden kunnen werken. Maatschappelijke verantwoordelijkheid staat bij dit keurmerk voorop. Deze twee waterdichte bewijzen vertellen je dat je hier een duurzaam surfshirt online kunt bestellen die ook daadwerkelijk duurzaam is.

Ontdek een print die niet vervaagt

Uiteraard wil je daarbij ook een kwalitatief product ontvangen en de print is dan heel belangrijk. Bij SWAKiKO gebruiken ze een techniek waarmee de inkt tot diep in de vezels doordringt en zich daar aanhecht. De inkt wordt dus niet op de stof aangebracht, maar in de stof. Dat levert een scherpe print op en een afbeelding die zelfs na vele malen wassen nog mooi blijft. Een duurzaam surfshirt online bestellen: meer dan deze webwinkel heb je niet meer nodig.

https://www.swakiko.com/nl/