Een kleine container, ideaal voor extra opslag, wanneer u weinig ruimte heeft!

Hvcorbulo

Bent u op zoek naar een opslagmogelijkheid voor bijvoorbeeld uw tuin, maar heeft u niet zoveel ruimte in uw tuin? Geen probleem! Wij van snelbouwcontainer en zelfbouwcontainer hebben ook voor u de mogelijkheid om uw spullen op te bergen. Zo hebben wij 2m x 2m demontabele containers in ons assortiment die in iedere tuin passen! U vraagt zich misschien af hoe we de opslagcontainer in uw tuin krijgen. Dit is uiteraard geen probleem, omdat alle opslagcontainers die wij verkopen demontabel zijn en dus makkelijk te verplaatsen. Wanneer we deze in uw tuin hebben bezorgd, kunt u zelf de keuze maken of u uw eigen kleine materiaalcontainer zelf in elkaar zet of dat u dit door ons team laat doen. 

Kleine container kopen

 

Een kleine container kopen doet u natuurlijk bij zelfbouwcontainer! Wij bieden u allerlei verschillende kleine containers aan, passend voor bij u in de tuin! De kleinste container die wij u kunnen aanbieden is onze 2m x 2m container. Deze materiaalcontainer kunt u op heel veel verschillende manieren bewerken zodat uw container volledig naar wens is. U kunt zelf bepalen welke kleur de materiaalcontainer wordt. Op onze website staat bij het bestellen van de opslagcontainer aangegeven in een overzicht uit welke kleuren u kunt kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is de kleur aan te geven die u graag zou willen kopen. Wat u ook kunt aanpassen aan uw container, is het aantal deuren die u er in wilt laten monteren. Wanneer het u gemakkelijker lijkt om 2 deuren te hebben in plaats van 1 deur is dit geen probleem. Het enige wat u hoeft aan te geven op de website is of u 1 of 2 deuren wilt hebben en de opslagcontainer wordt naar uw wensen geproduceerd.

Inhoud kleine container

 

De kleine materiaalcontainers die wij aanbieden zijn ongeveer 2m x 2m. De afmetingen van de buitenkant van de kleine container zijn 2020mm x 2140mm x 2072mm (lengte x breedte x hoogte). De afmetingen aan de binnenkant van de demontabele container zijn 1985mm x 1865mm x 1948 mm (lengte x breedte x hoogte). De afmetingen van de deur zijn als volgt: 1750mm x 1849mm (lengte x hoogte). Als laatste is er nog een afstand die belangrijk is om over te spreken en dat is de ruimte tussen de heftruckkokers van 850mm. Dit zijn alle afmetingen die van belang zijn bij het kopen van een van onze containers.

 

Kleine container.

 

Een kleine container is vaak een 2×2 demontabele container. Deze demontabele materiaalcontainers is een zeer mobiele container die makkelijk te verplaatsen is via het demonteren van de kleine container, via de een heftruck wanneer je gebruikt maakt van de heftruckkokers of via de een hijskraan aangezien er zich ook hijsogen bevinden boven op deze kleine container. Maar wat kan je precies met een kleine container? Wat zijn de mogelijkheden? 

Grote verwarring.

 

Mensen verwarren vaak deze kleine container met een grofvuil container. Maar deze container is totaal niet geschikt voor grofvuil of andere opslag van afval aangezien deze materiaalcontainer geen open bovenkant heeft. Ook zal bijvoorbeeld steenpuin deze container beschadigen waardoor deze niet meer te gebruiken is en de waarde snel vermindert. 

 

Kantoorunit.

 

De eerste mogelijkheid van de kleine materiaalcontainer is het creëren van een werkruimte, maar waarom heeft u hiervoor een kleine opslagcontainer voor nodig. De eerste reden waarom een kleine container ideaal kan zijn is wanneer er geen overige kamers zijn binnenshuis. De tweede reden waarom een kleine container van bijvoorbeeld zelfbouw container geweldig is wanneer u een rustige werkplek wil hebben zonder last te hebben van uw familie of zonder dat u iedere keer weer u spullen moet opruimen omdat uw werkplek de eettafel is in de eetkamer. 

 

Opslagruimte voor tuinspullen.

 

De tweede mogelijkheid van de kleine opslagcontainers is als opslagruimte voor tuinspullen. Deze opslagcontainer is tegen alle weersomstandigheden bestendig. Vanwege deze weerbestendigheid is deze kleine opslagcontainer ideaal voor het bewaren van tuinspullen die niet nat mogen worden zoals kussens, stoelen en tafels want ze worden vaak van regen minder mooi, maar ook kunnen ze daardoor niet beschadigd worden als het eventueel gaat stormen. Natuurlijk kunt u ook andere spullen in deze kleine container opslaan zoals: boormachines, grasmaaier, hamer, bezems en ga zo maar door. 

 

Bestel nu!

 

Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u een kleine container bestellen? Dat kan op zelfbouwcontainer! Wilt u ons containeraanbod met eigen ogen komen bekijken, dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen in Bergschenhoek aan de Warmoeziersweg 20. Via de volgende telefoonnummers kunt u ons bereiken: 085-065590 / 010-5220544. U kunt ook contact opnemen via de mail. Stuur uw mail naar info@zelfbouwcontainer.nl

Bij ons bieden we u de laagste prijsgarantie en 2 jaar anti-roest garantie wanneer u besluit uw eigen container te bestellen en wel 5 jaar wanneer u uw container in uw persoonlijke kleur laat poeder coaten! Via de website kunt u een offerte aanvragen.

 

https://www.zelfbouwcontainer.nl/