HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Waarom zou je flessen bedrukken?

Flessen bedrukken, waarom zou je dat doen? Je kunt als cadeau wel weer een bos bloemen kopen, een doos bonbons of een gadget, maar daar wordt vaak weinig mee gedaan. Een bos bloemen is met twee weken weg en een doos bonbons misschien nog wel eerder. Daarnaast wordt altijd alles ook nog eens verpakt in plastic. Flessen bedrukken en weggeven is dus een duurzaam idee. Waarmee je als bedrijf punten kunt scoren op vitaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wanneer is het een goed idee om als bedrijf bedrukte flessen in te zetten?

Een fles is altijd ideaal voor als mensen onderweg zijn naar werk of tijdens het sporten. Elk huishouden heeft wel drinkfles in de kast liggen. Maar wanneer is het gepast om als bedrijf drinkflessen weg te geven aan relaties of personeel? Een relatiegeschenk moet wel passen bij je uitstraling, je imago en je kernwaarden.

  • Met een bedrukte drinkfles ondersteun je een gezonde en sportieve levensstijl. Je helpt namelijk mensen bewuster te leven en meer (water) te drinken én je onderstreept het met je logo, merknaam of een passende quote.
  • Je helpt single-use-plastics te verbannen. Mensen hoeven namelijk geen plastic flesjes meer te kopen met water, AA of Vitamin Water, doordat ze de bedrukte drinkfles overal mee naartoe kunnen nemen.

Heeft jouw onderneming de termen vitaliteit, gezondheid of sportiviteit in de kernwaarden terugkomen? Dan zou een bedrukte drinkfles helemaal niet gek zijn!

Drinkfles bedrukken bij Retulp.nl

Vergroot je naamsbekendheid door flessen te bedrukken. Je kunt kiezen voor een logo, maar ook voor een boodschap tijdens bijvoorbeeld een campagne met een sterke leus. Je kunt drinkflessen in allerlei kleuren krijgen en de bedrukking kun je ook helemaal zelf kiezen. Bij Retulp.nl kun je ook je ontwerp zelf maken. Flessen bedrukken? Neem contact op met Retulp voor meer informatie of vraag een offerte aan.

https://retulp.nl/

Gerelateerde artikelen

Tesla Motors is in 2003 opgericht en vernoemd naar Nicola Tesla.

5 tips voor een gezonde werkdag!

De juiste ondersteuning voor jouw borsten met de bh’s van Sliponline