HV Corbulo
Woning en Tuin

Een Leolux bank en andere designmeubelen bij deze specialist

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Leolux bank of op zoek naar designmeubilair van andere befaamde topmerken? Dan bent u aan het juiste adres bij Pot Interieur. Met een showroom van 15.000 m2 en 400 design- en kwaliteitsmerken in het aanbod, kunt u zich bij Pot Interieur als designliefhebber helemaal uitleven. De grote showroom van deze woninginrichter bevindt zich in het Zeeuws-Vlaamse Axel. Ligt dit voor u niet direct in de buurt, dan kunt u ook online design-inspiratie opdoen in de webshop of gelijk een bestelling plaatsen.

Leolux bank, fauteuil, pouf of salontafel

Leolux is een Nederlandse fabrikant van design meubels waarbij de meubelstukken zich onderscheiden door een eigenzinnig, duurzaam en comfortabel karakter. Met Leolux meubilair haalt u eyecatchers in huis die niets afdoen aan de leefbaarheid van uw verschillende woonruimtes. Bij Pot Interieur vindt u een breed aanbod aan meubilair van dit bekende en vooraanstaande designmerk. U kunt terecht voor een Leolux bank maar ook fauteuils, poufs, eetkamers, salontafels en hoekbanken vindt u terug in het assortiment. U kunt de meubelstukken alvast online inzien in de webshop van Pot Interieur. Zo weet u meteen of een Leolux meubel aansluit bij uw interieurstijl en woonwensen.

Design meubilair van andere topmerken

Naast Leolux meubels biedt Pot Interieur meubelstukken van heel diverse andere designmerken zoals onder meer Montis, Rolf Benz, Flexform en Vitra. U vindt meubels voor de inrichting van iedere kamer en ruimte tot en met uw tuin aan toe. Zo biedt het gerenommeerde Italiaanse designmerk B&B Italia bijvoorbeeld B&B Italia bedden, banken en fauteuils maar ook prachtig vormgegeven tuinmeubilair. Wat dacht u van een B&B Italia outdoor daybed, bijvoorbeeld voor optimale ontspanning bij mooi weer? Ook de B&B Italia collectie vindt u op de website van Pot Interieur. Wilt u de producten graag even uitproberen? Kom dan eens langs in de winkel in Axel!