HV Corbulo
Image default
Mode en Kleding

Crocs: gemakkelijk en hygiënisch

De belangrijkste reden waarom mensen ze kopen is dat ze zacht en comfortabel zijn. Gemaakt van eigen materiaal, Croslite genaamd, vormt Crocs zich naar de vorm van je voeten om een aangepaste pasvorm te bieden. Ze zijn niet zo comfortabel dat je je onstabiel voelt tijdens het lopen, maar ze zijn zeer licht van gewicht. Het voetbed is orthopedisch en heeft circulatieknopen die de bloedsomloop stimuleren.

Een andere reden waarom Crocs geweldige casual schoenen zijn, is dat ze heel gemakkelijk te reinigen zijn. Actieve kinderen en volwassenen zullen hun Crocs voor vele binnen- en buitenavonturen gebruiken en in tegenstelling tot sneakers of sportschoenen zijn Crocs gemakkelijk te wassen. Ze drogen ook heel gemakkelijk.

Crocs zijn ook bacterie- en geurbestendig, waardoor ze perfect geschikt zijn voor actieve mensen binnen en buiten. Terwijl de ventilatieopeningen ervoor zorgen dat water en lucht gemakkelijk door de schoenen kunnen stromen, voorkomt de antimicrobiële eigenschap van de Crocs dat er geurveroorzakende bacteriën in de schoenen ontstaan. Dit maakt het een geweldige functie voor kinderen die de hele dag lopen en voor mensen die hun voeten nat maken tijdens hun buitenactiviteiten.

Mode

De vijfde reden waarom mensen van Crocs houden is de Italiaanse styling van de schoenen. Hoewel de eerste paar ontwerpen omvangrijk waren en een aantal mensen uitschakelde, heeft Crocs nu meer dan 50 ontwerpen om uit te kiezen. Iedereen zal zeker iets vinden wat hij of zij leuk vindt. Naast de populaire Crocs Beach en Cayman heeft Crocs meer vrouwelijke ontwerpen uitgebracht zoals de Crocs Prima, de Crocs Sassari en de Crocs Alice. Crocs heeft ook de Crocs Mammoth uitgebracht, een met omgekeerd lam gevoerde klomp. Er zijn ook genoeg stijlen voor kinderen en meer schoenstijlen voor mannen en vrouwen.

Vind zelf ook fijne Crocs voor jou om zorgenloos op rond te kunnen lopen in de Crocs sale van The Little Green Bag.