HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Houten toegangspoort

Houten toegangspoort

Wanneer u op zoek bent naar houten hekwerken bent u bij Arfman aan het juiste adres. Binnen ons aanbod vindt u diverse omheiningen die geschikt zijn voor verschillende situaties. Per omheining heeft u keuze uit diverse houtsoorten, maar ook uit verschillende houten toegangspoorten. Zo kunt u het gewenste hekwerk aanpassen naar uw wens. U vindt meer informatie over de verschillende varianten van de houten toegangspoort op deze pagina.

Diverse poorten

Als extra optie voor uw gewenste houten omheining heeft u keuze uit verschillende houten toegangspoorten. Afhankelijk van uw gewenste omheining hebben wij de volgende poort in ons assortiment:

  • Looppoort
  • Enkele draaipoort
  • Dubbele draaipoort
  • Klappoort

Looppoort

Een looppoort is bedoeld voor wandelaars of fietsers, deze poort is afsluitbaar en wordt veel gemonteerd bij hekwerken rondom privéterrein.

Enkele draaipoort

Door een enkele draaipoort in uw hekwerk kunt u met de auto of een landbouwvoertuig op het omheinde perceel komen.

Dubbele draaipoort

Een dubbele draaipoort heeft twee poortvleugels. Zo kunt u met de auto of een landbouwvoertuig op het omheinde perceel.

Klappoort

Een klappoort is zelfsluitend, de poort valt door het eigen gewicht dicht, omdat deze schuin gemonteerd wordt. Een klappoort wordt vooral gebruikt voor dierenverblijven of in natuurgebieden voor wandelaars.

Arfman is uw specialist

Arfman is specialist in hekwerk, afrastering, in het maken van een fijne leefomgeving voor de dieren én voor de mensen die van natuur willen genieten. Daarnaast is het uiteraard ook heel belangrijk om veiligheid te creëren. We doen al jaren projecten voor overheden, bedrijven en particulieren en we denken graag met u mee. Onze adviseurs gaat met u in gesprek om uiteindelijk tot een praktisch en betaalbaar plan te komen én uit te voeren.

Vragen over een houten toegangspoort?

Heeft u nog vragen over de houten toegangspoorten die we aanbieden, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. We zijn te bereiken via de mail, mail dan naar info@arfman.nl. Of bel ons op 0548-362948. We staan graag voor u klaar.

https://www.arfman.nl/