HV Corbulo
Image default
Aanbiedingen

Koffie voor jouw koffiepunt

Een koffiepunt van KoffieBarHuren is absoluut iets voor jouw evenement! Denk je alles voor je feest of zakelijke event geregeld te hebben, kom je erachter dat je geen koffie kan aanbieden aan je gasten. Hier biedt Bar Company uitkomst. Bij Bar Company kun je namelijk professionele koffiemachines huren voor het koffiepunt op jouw evenement. Je kunt bij Bar Company voor alleen een machine aankloppen. Ook kun je kiezen voor een totaalpakket. Dit totaalpakket bevat onder andere suiker, melk en koffiebonen. Hierdoor is jouw koffiepunt opgewassen tegen hordes dorstige gasten die allemaal een lekker bakje koffie willen halen.

“Ik wil de hele koffiebeleving”

Wil jij in plaats van een koffiemachine voor jouw koffiepunt de hele koffiebeleving. Dat kan natuurlijk ook! Bij Bar Company is het naast het huren van een koffiemachine ook mogelijk om een heuse barista in te huren. Deze barista zet de lekkerste koffie voor jouw gasten! Ook neemt hij een bar mee. En of deze koffie lekker is? Bar Company heeft een samenwerking met Brinks Coffee Roasters. Hierdoor kunnen wij jou een exclusieve koffieblend aanbieden. Dit is kwalitatieve koffie die je nog nooit eerder hebt gedronken.

“Ik heb helemaal geen bar voor een koffiepunt”

Heb jij geen bar om koffie op aan te bieden. Geen probleem! Wij nemen een mobiele bar mee. Wij hebben dus alleen een plekje nodig waar we stroom kunnen krijgen. Nog een zorg minder dus. Dus kijk snel op barcompany.nl hoe we jou het beste kunnen helpen. En wie weet zien wij jou op het volgende feestje of zakelijke evenement.

https://www.barcompany.nl/

Gerelateerde artikelen

Je conditie verbeteren? Dit is wat je moet doen!

Mat leger groen kleur voor een Vespa Sprint

Biminitop voordelen