HV Corbulo
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen, een ervaren stratenmaker in Breda

Heb jij iemand nodig voor bestratingswerkzaamheden in de omgeving van Breda? Wij, van Egalisee Bestratingen, zijn een goede stratenmaker in Breda en een fijne partner. Gaat het om een kleine opknapbeurt of om een geheel nieuw bestratingsplan? Op ons kan je rekenen! Alle kennis en het juiste gereedschap hebben wij in huis.

Je krijgt bij ons uitstekend en persoonlijk advies, we leveren de allerbeste kwaliteit en we werken zeer netjes en precies. Wil je je huidige tuin totaal veranderen maar vind je het lastig om tot een goed en mooi nieuw tuinplan te komen? Wij helpen jou er graag mee! Van het bestraten van opritten tot het aanleggen van mooie terrassen en van een strakke oprit tot een tegelvlonder, onze ideeën zijn eindeloos.

Voordat we beginnen met bestraten zullen we de tuin eerst secuur egaliseren. Wanneer er een trappetje bij het terras komt of de tuin op sommige delen hoger of lager ligt hogen we de tuin op die plekken op. We plaatsen worteldoek onder de tegels om onkruid in de tuin te weren.

Qua bestrating heb je keuze uit diverse steen- en tegelsoorten. Enkele voorbeelden hiervan zijn keramische tegels, schellevis tegels, kinderkopjes, hardsteen en betonsteen. Elke steen- en tegelsoort heeft zijn eigen toepassing. En natuurlijk is het belangrijk dat je een tegel kiest die helemaal bij jou past. We kunnen altijd even bij jou thuis langskomen om alle mogelijkheden te laten zien en te bespreken.

Tuin leeghalen voor het bestraten

Moet jouw tuin, voordat er bestraat kan worden, nog helemaal leeggehaald worden? Heb je grote bomen in de tuin staan waar je van af wilt? Voor bomen kappen in Breda en de tuin leeghalen kan je ook de hulp van Egalisee Bestratingen inschakelen.

Wij hebben ervaring in het kappen van bomen en ook hiervoor hebben we het gereedschap dat nodig is voor deze klus in huis. Tijdens het kappen van een boom staat veilig werken bij ons bovenaan het lijstje. Na de kap kunnen wij ook de boomstronk met de wortels verwijderen. We zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd!

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/

Gerelateerde artikelen

Door regelmatig snoeien houdt u uw beukenhaag mooi en gezond

Mooi kunstgras in Deventer kopen?

Werken zonnepanelen bij koud weer?