HV Corbulo
Image default
Woning en Tuin

Kiezen voor een zilveren kraamcadeau

Een heel gewild zilveren kraamcadeau is een prachtige bestekset. Deze besteksets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen indien gewenst gegraveerd worden. U kunt bij het bestellen van de betreffende bestekset aangeven of u deze gravering wenst en wat er dan gegraveerd moet worden. Het ZilverHuys zorgt ervoor dat u dit bijzondere en persoonlijk cadeau spoedig toegezonden krijgt. Heeft u voor het bestellen van de set nog vragen? Dan is het altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen. U kunt dit binnen de kantooruren doen. Bij geen gehoor kunt u een bericht achterlaten en wordt u teruggebeld.

Andere besteksets

Uiteraard levert dit bedrijf nog veel meer sets dan alleen de kindersets die u kunt aanschaffen als zilveren kraamcadeau. Zij hebben ook diverse tienerbesteksets in de collectie die een fantastisch cadeau zijn voor een jonge tiener. Ook daarbij zijn er diverse graveermogelijkheden. Naast deze sets, vindt u op de site ook een mooie aanvulset Haags Lofje, zodat u de bestekset geheel compleet kunt maken. Verder zijn er vismessen en visvorken, theelepels en nog veel meer mogelijkheden te vinden op het gebied van bestek. Zo zou u bij dit bedrijf ook heel goed kunnen slagen voor cadeaus voor de uitzet en vele andere momenten.

Gravering

Het is natuurlijk fantastisch als u uw zilveren kraamcadeau nog persoonlijker kunt maken door een gravering aan te laten brengen op het cadeau. Aangezien dit bedrijf veel waarde hecht aan een goede service en klantvriendelijkheid, wordt de gravering op de kinderartikelen gratis aangeboden. Op andere producten wordt een kleine meerprijs berekend voor de gravering. Standaard wordt deze gravering gedaan in een sierlijke schrijfletter. Het is echter ook mogelijk om de gravering in een blokletter te laten doen. Als dit uw voorkeur heeft, kunt u dit tijdens de bestelling van het product aangeven in het opmerkingenveld en de gravering zal dan in blokletters geplaatst worden.

https://www.hetzilverhuys.com/