HV Corbulo
Image default
Woning en Tuin

Keuze uit verschillende soorten deuren bij Mijndeurenwinkel.nl

Bij Mijndeurenwinkel.nl kun je diverse typen deuren vinden, zoals: kamerhoge deuren, voordeuren en terrasdeuren.

De collectie voordeuren van Mijn Deuren Winkel bestaat uit:

-deuren met rooster;

-deuren met glas;

-deuren zonder glas;

-vlakke deuren.

Binnen de collectie binnendeuren kun je zoeken op merk, uitvoering, stijl en prijs. De prijzen beginnen zo rond de €700,00. Is geld geen issue dan zou je kunnen kiezen voor een eersteklas deur met hoge isolatiewaarde, geïntegreerde stabilisator met circa €1700,00 als prijskaartje. Kies je voor een Skantrae, Austria of Weekamp voordeur dan is topkwaliteit gegarandeerd.

Binnendeuren

De basis van een binnendeur wordt gevormd door het raamwerk van horizontale dorpels en verticale stijlen. Binnendeuren worden vaak gekozen op basis van de profilering -de binnenkantafwerking-. Het gedeelte binnen deze binnenkant heet het paneel. We beschrijven de belangrijkste profileringen en beginnen met facet. Deze profilering kenmerkt zich door een schuine afwerking (plusminus 45 graden). De uitstraling is basic, tijdloos en strak. Facet deuren komen het meest voor, omdat ze naadloos aansluiten bij inrichtingen in allerlei stijlen. De profilering bestaat uit louter rechte hoeken. In minimalistische, moderne interieurs komt dit soort deuren het best tot zijn recht. Er zijn zowel smalle, bescheiden modellen als brede, robuuste exemplaren. We spreken van ojief profilering bij een afwerking in een vloeiende S-vorm. Bekijk je de dwarsdoorsnede van zo’n deur dan zie je een half bol en een half hol deel. Deze profilering gaat terug naar de Romaanse bouwkunst. Tegenwoordig wordt ojief met name toegepast in ruimtes met ambachtelijke accenten. Het kraal profiel is rond en oogt klassiek. In oudere huizen zie je deze afwerking ook terug in plinten, lambrisering en sierlijstwerk.

Showroom

Mijndeurenwinkel.nl is meer dan een online deurenwinkel. Aan de Walserij 60 in Noordwijkerhout bevindt zich de prachtige showroom vol deuren van topmerken als Svedex en Albo. Ook kozijnen en allerhande deurbeslag is daar mooi opgesteld. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt alleen op afspraak gewerkt. Als je in de showroom bent, heeft de medewerker alleen aandacht voor jou. Onder het genot van een kopje koffie kun je alle deuren en aanverwante artikelen bewonderen. Vragen worden beantwoord en tips en advies zijn altijd gratis.

https://www.mijndeurenwinkel.nl/